Van itt olyan, aki a rokonának adott munkát? Hogy sült el?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 16:08
11/17 anonim válasza:
Ha rokonnal kivételezik valaki akkor a többieknek nem lesz jó, ha meg az üzletben nincs rokonság és barátság elv érvnyesül és ugyanúgy van báva a rokonnal mint mindenki mással akkor emg a rokoni kapcsoalt bánja.
12/17 anonim válasza:
#6 Nem tudnad esetleg jogi utra terelni a dolgot? Tobbet ne dolj be neki!
13/17 anonim válasza:
Bébiszitterkedtem. Előre megegyeztünk a fizetésben, a tennivalókban. Attól, mert rokon voltam, korrektül, ugyanúgy megfizettek, mintha "idegen" lettem volna, csak éppen bennem megbíztak.
14/17 anonim válasza:
12!
Márügyvéddel beszéltem, bíróságra megyünk vele.
Többet biztos nem fogok.
6#
15/17 anonim válasza:
Nem volt ilyen élményem, de én se sok jót hallottam az ilyesmiről.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem irodai munka lenne egyébként, hanem takarítás itthon.
2021. júl. 4. 07:49
17/17 anonim válasza:
Ha szarul végzi el, piszok kellemetlen lesz kirakni. Mit fogsz mondani neki?
Meg ez bizalmi állás. Ha kis kupit lát, hogy adja majd elő a rokonságban? Ha belelát az életetekbe, kinek és hogyan adja tovább? Te ismered, neked kell eldöntened. De ezeket gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!