Mit tegyek? Az egész karácsony balul sült el.
Majd a saját családod, párod, gyerekeid karácsonyát szebbé teszed.A családod nem tudod megválasztani.Az enyém is kukába való volt.Főleg piás nevelőapuka miatt.Átéltem durvábbakat is.
Ennek ellenére nagyon szép karácsonyokat szervezek már évek óta.
hát pont ezért tartsd te a legszebb karácsonyt:) majd ha lesz gyereked akkor őt is vond be:)
Hidd el más a varázsa :)))) ne add fel!!
Sajnálom. :(
De igaza van annak, aki azt mondja, hogy majd ha saját családod lesz, tarthattok majd szép Karácsonyokat!
Persze az is megoldás, ha nem tartotok. De majd, ha egyszer lesz gyereked, szerintem legalább az ő kedvéért érdemes lenne, hogy lásd az örömét.
"Rossz emlékek jönnek majd elő." ????? -na ugyanmár.
Az a Karácsony tiéd lesz!!!A te kezedben lesz, hogy jó legyen.Te választhatsz majd, hogy piásan kedvetlenül végigülöd a családoddal, esetleg csak a pároddal, vagy felejthetetlenné teszed.Rajtad fog múlni, és pezsegni fogsz az örömtől.
Kérdem én, ha valami jó dolog, amit te szeretsz, azt hagynod kell megutáltatni magaddal mások hozzáállása miatt????Nem!
Csak jól válasz majd társat, a szíveddel, és a Karácsony lesz az egyik legszebb napotok.
Amúgy inkább arra kellene törekednünk, hogy az év más napjain is így kitudjuk fejezni az érzelmeket, és nem az ajándékra gondolok.:)
végére:Ha szar karácsonyaid lesznek, és azt adod majd a gyerekeidnek, az már a te sarad, és akkor semmivel sem leszel jobb a körülöttedlévőktől.
Engem mindig büszkeséggel töltött el, amikor visszagondoltam miből emelkedtem ki.
Mostani helyzetedben ezt nehéz elképzelni.De így lesz!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!