Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az egész karácsony...

Mit tegyek? Az egész karácsony balul sült el.

Figyelt kérdés
Eddig sosem volt jó karácsonyom,azt hittem hogy az idei már az lesz...de nem.Bátyám elment a barátnője családjához,és azt mondta,hogy csak ötig lesz ott,de ők ennek ellenére este 8-kor jöttek haza,aminek anyum se örült és én se,amikor hazajöttek végre,akkor a bátyám már morgott,h nézzük már meg az ajándékokat,mintha akarácsony másról se szólna,csak az ajándékokról,semmi ünnepi vacsora,csillagszórózás,beszélgetés nem volt,csak ajándékbobntás meg gagyi filmek nézése a tv-ben,meg a nevelőapám is tök részeg volt...elég a karácsonyból
2010. dec. 25. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
nagyölelés ? *.*
2010. dec. 25. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd a saját családod, párod, gyerekeid karácsonyát szebbé teszed.A családod nem tudod megválasztani.Az enyém is kukába való volt.Főleg piás nevelőapuka miatt.Átéltem durvábbakat is.

Ennek ellenére nagyon szép karácsonyokat szervezek már évek óta.

2010. dec. 25. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Lala300-nak igaza van. Sok olyat ismerek, aki hasonlóan nőtt fel és most tud szép karácsonyt varázsolni a saját családjának!
2010. dec. 25. 11:45
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi,Lala,de én már azon is gondolkodtam,hogy én felnőttként már nem si fogom tartani a karácsonyt,mert mindig csak a rossz emlékek jönnének elő
2010. dec. 25. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

hát pont ezért tartsd te a legszebb karácsonyt:) majd ha lesz gyereked akkor őt is vond be:)

Hidd el más a varázsa :)))) ne add fel!!

2010. dec. 25. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

De igaza van annak, aki azt mondja, hogy majd ha saját családod lesz, tarthattok majd szép Karácsonyokat!

Persze az is megoldás, ha nem tartotok. De majd, ha egyszer lesz gyereked, szerintem legalább az ő kedvéért érdemes lenne, hogy lásd az örömét.

2010. dec. 25. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is elég illuzió romboló a dolog de én már teszek rá egy nagyot s legalább a magam kedvéért s anyuért csillagszórozni s gyertyázni fogok amit persze eddig nemlehetett "tapintatból" mivel azt mondták minek meg büdös a füst.:(
2010. dec. 25. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

"Rossz emlékek jönnek majd elő." ????? -na ugyanmár.

Az a Karácsony tiéd lesz!!!A te kezedben lesz, hogy jó legyen.Te választhatsz majd, hogy piásan kedvetlenül végigülöd a családoddal, esetleg csak a pároddal, vagy felejthetetlenné teszed.Rajtad fog múlni, és pezsegni fogsz az örömtől.

Kérdem én, ha valami jó dolog, amit te szeretsz, azt hagynod kell megutáltatni magaddal mások hozzáállása miatt????Nem!

Csak jól válasz majd társat, a szíveddel, és a Karácsony lesz az egyik legszebb napotok.

Amúgy inkább arra kellene törekednünk, hogy az év más napjain is így kitudjuk fejezni az érzelmeket, és nem az ajándékra gondolok.:)

végére:Ha szar karácsonyaid lesznek, és azt adod majd a gyerekeidnek, az már a te sarad, és akkor semmivel sem leszel jobb a körülöttedlévőktől.

Engem mindig büszkeséggel töltött el, amikor visszagondoltam miből emelkedtem ki.

Mostani helyzetedben ezt nehéz elképzelni.De így lesz!

:)

2010. dec. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!