Mit tegyek már teljesen elcsavarta a fejét?
Figyelt kérdés
Az unokatesóm aki 14 éves egy 20 éves pasit ismert meg és járnak. Számomra ez totál visszataszító. Próbáltam ellenezni, meg beszélni vele de hiába, nem hallgat ram. Teljesen hülyét csinál magából, és én ehhez nem fogok aszisztálni!! A kovetkezo lépés az lesz, hogy elmondom a szüleinek. Mar annyira elegem van hogy engem elhanyagol teljesen, minden programot lemond. A többi közös barátnőink meg a baráti társaság meg tamogatják. Jah es persze en vagyok az ünneprontó mert épésszel gondolkodom! Akármit megteszek mert nem hagyom hogy butaságot csináljon, a legjobb unokatesóért mindent! Már elmondtam a pasinak is, hogy az uncsim bizalmával játszok, és meg leszek ölve mert utálni fog, amiért szétválasztom őket, de muszáj megvédenem mindentől. 16L2021. jún. 30. 21:32
21/24 anonim válasza:
20: ne akard átkísérni a vak bácsit a zebrán, ha esze ágában sincs átmenni....
Senki nem kért meg, hogy anyáskodj a két évvel fiatalabb unokahúgod fölött. Ő sem kér belőled!!!!!
22/24 anonim válasza:
Szerintem ne avatkozz bele az unokatestvéred kapcsolatába. Majd úgyis rájön, hogy ezek a 20 év körüli fiúk csak azért érdeklődnek ilyen fiatal lányok iránt, mert csak őket tudják megb***ni. :)
23/24 anonim válasza:
Attól eltekintve, hogy egyébként igazad van, még a féltékenység motivál. Főleg, hogy jaj, a ti kis programjaitok.
24/24 anonim válasza:
Ha meg akarnád védeni, nem az zavarna hogy nem veled lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!