Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek már teljesen...

Mit tegyek már teljesen elcsavarta a fejét?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm aki 14 éves egy 20 éves pasit ismert meg és járnak. Számomra ez totál visszataszító. Próbáltam ellenezni, meg beszélni vele de hiába, nem hallgat ram. Teljesen hülyét csinál magából, és én ehhez nem fogok aszisztálni!! A kovetkezo lépés az lesz, hogy elmondom a szüleinek. Mar annyira elegem van hogy engem elhanyagol teljesen, minden programot lemond. A többi közös barátnőink meg a baráti társaság meg tamogatják. Jah es persze en vagyok az ünneprontó mert épésszel gondolkodom! Akármit megteszek mert nem hagyom hogy butaságot csináljon, a legjobb unokatesóért mindent! Már elmondtam a pasinak is, hogy az uncsim bizalmával játszok, és meg leszek ölve mert utálni fog, amiért szétválasztom őket, de muszáj megvédenem mindentől. 16L
2021. jún. 30. 21:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Feltékeny vagy! Ne árulkodj!
2021. jún. 30. 21:38
 2/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem nagyon értem, hogy mitől védelmezed vagy mit akarsz elmondani. 14 évesen már nem liliomtiprás a törvény szerint :D

Keress barátokat, hogy ne az unokatestvéred életével legyél elfoglalva 0-24-ben :)

2021. jún. 30. 21:47
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
Akik szerint normális hogy egy 8.os egy egyetemista/dolgozó sráccal jár, azért az nem semmi...
2021. jún. 30. 21:49
 4/24 anonim ***** válasza:
61%
Gusztustalan vagy. Semmi közöd ilyen szinten az életéhez, ne szólj bele. Majd a szülei szólnak neki, ha úgy érzik.
2021. jún. 30. 21:50
 5/24 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 16 évesen volt 6 évvel idősebb csávóm, semmi bajom nem lett, élek, virulok :D
2021. jún. 30. 21:51
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Ne avatkozz bele.
2021. jún. 30. 21:57
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
Le lettem pontozva, mert egy hat évvel idősebb srác nem rontott meg, nem kényszerített semmire, semmilyen lelki mély sebet nem szereztem és másfél évig jól éreztem magam vele... Basszus, kemény világot élünk itt a gyakorin xD
2021. jún. 30. 22:00
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 7es azért a 16 és a 14 között elég nagy a különbség, ha nem is az évek számában de abban hogy elég sokat változnak ebben a korban a tinik, mind testileg mind fejben/szellemileg. Ezáltal a válaszod nem releváns. Ikszdé (én nem pontoztalak le btw)
2021. jún. 30. 22:05
 9/24 anonim ***** válasza:
54%

17 évesen 24 évessel jártam.Az osztálytársaim nagy részének huszon éves párjuk volt,az egyiknek 30.Azt egy kicsit sokaltuk,de semmi közünk nem volt hozzá.

Az unokatesód barátja se fog mást csinálni vele,mint egy vele egykorú.Hagyd békén őket.

2021. jún. 30. 22:06
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem annyira nagy dolog. 14 az tényleg kicsit fiatal, de nem törvénytelen. Mondjuk a 20 éves faszi jobban tenné, ha még egy egy-két évet várna a megdöntédével.
2021. jún. 30. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!