Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan emlékeztessen finoman...

Hogyan emlékeztessen finoman arra az unokatestvéremet, hogy tartozik nekem?

Figyelt kérdés

Én és az unokatesóm nagyjából egykorúak vagyunk, együtt töltöttük a nyarakat a nagyszüleinknél. Nagyon szerettük egymást, lényegében egy időben a legjobb barárok voltunk. AZ évek során eltávolodtunk egymástól de az utóbbi időben újra egyre többet beszélgettünk.

Meglátogatott pár hónapja és elmondta, hogy nehéz helyzetbe kerültek a párjával kéne kölcsön harmincezer forint. Én rögtön azt mondtam, hogy segítek. Nagyon boldog volt. Mondta, hogy ő és a párja is dolgoznak és meg fogják adni. Egy hónap után utalt nekem 5 ezer forintot és rámírt, hogy a többit is adja majd csak még nem rendeződött a helyzetük, nagyok a kiadásaik hiába dolgoznak három műszakban alig boldogulnak. Én még akkor is azt mondtam, hogy ráér mert sajnáltam őket. Aztán láttam, hogy a párja kiposztolta a Facebookra, hogy vettek egy motort. Következő posztnál már nyaralást terveztek. Ekkor ideges lettem. Mert gondolom ha valaki nehezen fizeti a bérleti díjakat, számlákat akkor nem vesz motort. Legutóbb amikor összefutottam vele egy rokonunknál tök vidám volt és semmi jelét nem adta annak, hogy bántaná, hogy még tartozik. Mintha nem is történt volna semmi. Tudom vannak ennél nagyobb összegek amit már kölcsön adtak de engem nagyon idegesít. Főleg mert úgy tűnik nem volt rá szükségük, és vissza is tudnák adni ha akarnák.

És tudom, hogy hülye voltam, hogy kölcsön adtam..

2021. jún. 15. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10- szerinted ki a franc akar ilyenekkel jóban lenni??????????
2021. jún. 15. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:
20%
Attól még nem kell leírnia az unokatestvérét. Írta jól kijöttek régen. Nem ölt meg senkit uncsitesó. Nem szép hogy átejtette, de nem muszály balhézni. Ezt csak azért irom mert elegem van a veszekedésből.
2021. jún. 16. 05:45
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi, nem fogod visszakapni, ebbe törődj bele és ez egy jó lecke, hogy papír nélkül SOHA nem adunk kölcsön senkinek semmit.
2021. jún. 16. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hulyenek lehet nezni valakit, pénzét se kell visszaadni, es szolni se kell neki, szegeny nehogy mar neki rossz legyen
2021. jún. 16. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!