Jogos ha az egyik unokatestvéremnek adok pénzt az esküvőjén, a másiknak nem?
Azoknak szoktak kulon meghivot adni akik kulon eletvitelt folytatnak, vagy a parjukkal elnek kulon . Hiaba vagy 20 eves ha otthon laksz. Ilyen gyerekes hozzaallassal ketlem hogy az onellato felnottek koze tartozol.
Szokas kerdese kinek mikortol adnak kulon, de ha ebbe nem volt rossz szandek ,es egyertelmu hogy mesz akkor min problemazol?
Én is elmúltam 20, de mivel a szüleimmel élek, így én sem kaptam külön meghívót az unokatestvérem esküvőjére. Mondjuk nekem ilyen meg sem fordult a fejemben... pláne, hogy ezen problémázzak.
Minek költsék a pénzt ilyenekre, teljesen felesleges.
Ha már mész, illik pénzt adni, kivéve, ha családtag házasodik és a szüleid is mennek és még nincs fix, önálló kereseted (mert még tanulsz, kvázi gyerek vagy), mert akkor a szüleid "fizetik" a részed.
Nekem így tanították a szüleim és tartjuk is ezt a gyakorlatot.
Ha nem kaptál meghívót, akkor egyértelműen el sem mész. Ugye? Vagy te úgy gondoltad, hogy el mész, eszem-iszom, dínom-dánom, aztán le vagytok sz..va?
Nagyon gyerekes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!