Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos ha az egyik unokatestvér...

Jogos ha az egyik unokatestvéremnek adok pénzt az esküvőjén, a másiknak nem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy két unokatestvérem idén házasodik, és meghívtak engem és a családomat. Na de itt jön a csavar. Az egyik unokatestvérem adott meghívott, a másik nem. Rosszul esett, hogy az egyiküktől nem kaptam, mivel már 20 éves vagyok és úgy gondolom nekem is járt volna külön meghívó. Úgy gondolom illetlenség volt engem nem meghívni külön. Így úgy gondoltam, amelyik meghívott, neki adnék pénzt, amelyik nem, annak nem.

2021. jún. 10. 23:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Na most várjál. Ha nem hívtak meg, akkor nem mész el, nem is viszel ajándékot. Ha meghívtak, akkor meg nem értem mi a problémád.
2021. jún. 12. 02:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én külön élek de az elmúlt 1 éven belül kétszer lettem úgy meghívva, hogy nem kaptam külön meghívót, elfelejtették egyszerűen, hogy már nem ott élek. Nem problémáztam rajta.
2021. jún. 18. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!