Tényleg mi voltunk érzéketlenek?
"hogy elhiszem, hogy sértő volt"
Tessék itt a válasz végre a kérdésedre. Igen, te voltál érzéketlen, kérj tőle bocsánatot.
"Nem így szántam, de már késő volt, amikor kimondtam. Kérlek ne haragudj, nem akartalak megbántani."
Jézusom Kérdező. Miért nen tudod beismerni, hogy hibáztál ezzel a kijelentéseddel? Én sem vagyok a legempatikusabb ember, de az, hogy valaki ahelyett, hogy vállalná a tettéért a felelősséget, inkább kifogásokat keres, hogy "jó, de én nem azért mondtam, nem úgy értettem" már nem empátia, hanem intelligencia kérdése.
Ne csak magadat védd, ezzel semmit nem fogsz elérni, ilyet még nem hallottál? A gyerek kérdés csak úgy jött ide, hogyha a leendő gyermekednek is ilyesfajta viselkedést tanítassz majd, akkor az a gyerek kárára lesz.
1. nyilvánvalóan kőbunkón lökted oda neki
2. ezt NEM 10 másik ember előtt kell megmondani, hanem félrehívni és négyszemközt
3. mindenki utálja a feleslegesen okoskodó, hozzád hasonló megmondóembereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!