Tényleg mi voltunk érzéketlenek?
Szerintem ha más adoptáltak is mondták neki, hogy erre is számítson, gondolom nem volt hülye és felfogta, hogy ez is egy lehetséges opció, de másabb volt csak elképzelni, mint tényleg át is élni az elutasítást. Valószínűleg nem is azért mesélte nektek szomorúan, mi történt, mert olyan sötét volt, hogy hiába figyelmeztették többen is, nem tudta felfogni, hogy lehet, ez lesz, csak néha jól esik kipanaszkodnia magát az embernek, főleg, ha egy ilyen kaliberű dolog nyomja a szívét, és ilyenkor szerintem senki nem arra vágyik, hogy megmondják neki, mit csináljon, vagy hozzád hasonló megmondó kapitányok osztogassák az észt, hogy "Háéntuttamhogyezlessz", csak arra, hogy meghallgassák.
Ebből is látszik, milyen érzéketlen vagy.
Nézd mondhattad így:
De minek mentél oda, látod csak pofára estél.
De mondhattad volna így is:
Undorító hogy milyen a szülőanyád,de legalább már tudod kik azok akik igazán szerettek és jobb is, hogy nem ő nevelt fel.
Amit üzenni akartál neki azzal nincs probléma,de ahogy ezt közölted vele, hááát lehetett volna rajta finomítani.
Engem féléves korom óta a nagymamám nevelt. Anyámat idegenek mutatták meg az utcán, mert egy városban laktunk. Soha nem jött oda hozzám, pedig ő tudta, hogy az ő gyereke vagyok. Aztán mikor megszületett az én gyerekem, gondoltam, fel veszem vele a kapcsolatot. Velem nem beszélt csúnyán, hanem pont nem volt otthon, és üzent az apjának, hogy addig nem megy haza, amíg én ott vagyok az unokájával. Én megértettem, hogy hiába próbálkoznék, ha addig sem én, de még az első unokája sem érdekli. De senkitől nem kaptam meg azt, hogy minek mentem oda. Azért mentem oda, mert nem akartam hülyén meghalni. Ezek az adoptált gyerekek bakancslistáján rajta vannak, hidd el. Sok kérdés, amire mindig választ keresünk, de mindenki mást mond. Csak az tudná elmondanu, aki a legjobban érintett. Miért? Hogyan? Mi miatt? Mit éreztél akkor anyu? Szóval ez nem egyszerű.
Ilyenkor a legjobb az lett volna, ha még nyugtatod, hogy ti így szeretitek, neki ti vagytok a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!