Mit tegyek, hogy a családom ne rám terhelje a saját feladatukat?
Apukámmal élek, egyetemista vagyok és mellette dolgozom. A nagymamám lerobbant nemrég és a másik fia, aki 60 évesen még vele él, folyton ránk akarja hárítani a saját felelősségét. Így is apukám főz ötünkre, én mosom a cuccokat és felmegyek mamámhoz, ha tehetem. Így sem tudom letenni a fenekem 15 perce, hogy ne lenne valami feladat. Nagybátyám mégsem hajlandó nagymamámat minimálisan ápolni sem. Egyedül hagyja napközben és folyton hívogat, hogy “akkor azonnal indulok és feljössz a mamához”, meg legyek vele este 10-ig, mert ő csavarogni akar.
Rettentően leterhel a vizsgaidőszak, a munka és a ház körüli teendők és már kezdek begolyózni, hogy az ő dolga is teljesen rám szakad. Mit tehetnék?
Szia
Leülsz apukáddal, hogy nagyon szereted a nagymamádat, de kezd le terhelni és intézkedjen mert problémák lesznek veled is nem csak a nagymamáddal. Vagy elköltözöl. Pl:kollégium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!