Mennyire gáz ha valakinek bejön a saját unokatestvére?
Hát nézd a középkorban a királyi családok vérfertőzőek voltak, szóval van "visszamenőleg" példa rá. Persze ebből jöttek a defektes gyerekek, dehátna :D
Alabama se kivétel a mai napokban ez alól. :D
Gondolom ellenkező neműek vagytok nem? És őszintén az egy dolog hogy külsőre csinosnak találod meg megint más hogy meg akarod dugni. Ha az utóbbi na az már elég fura, de mondom nem példa nélküli (sajnos).
Több olyanról is hallottam már GYK-n is hogy fiú unokatesók próbáltak ki dolgokat egymással.
A legjobb ha családon kívül keresel partnert :D
Ez rendkívül gáz. Volt már rá példa hogy eljárt a szám.
Nekem van olyan unokatesóm/rokon nőm, aki nem származik az én családomból, sőt, vérügyileg nem tartozik hozzánk, és bejött. Az első 5 perc beszélgetés után azonban menekültem. Nem azért, mert a vérfertőzés gyanúja fennt áll (köze nincs hozzánk, családon kívül született gyerek), hanem azért, mert ő ugyan szép, és nem külsőleg volt problémás nyaktól felfelé.
a közvélekedés szerint elég gáz, de a hatályos törvények szerint még az elsőfokú unokatestvérek is akár házasodhatnak is törvényesen.
szóval, bár szokatlan, de amúgy semmi gond vele.
gáz
van százmillió nő a világon próbáld meg inkább azokkal
Nos, 2 hete is gáz volt, és még mindig gáz! (És még 2 hét múlva is gáz lesz)
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1051..
Igazán felhagyhatnál már az ilyen kamu családi erotikás kérdések kiírogatásával, ha annyira unatkozol, akkor menj el dolgozni!
Mert csak a buta aktív felhasználók nem látják, hogy az, aki múltkor kiírta hogy a húga vetkőzik előtte, vagy hogy a huga állandóan az ölében akar ülni az ugyan az az ember!
Kérdező, meg ne haragudj, de ha csak ilyen dolgokra tudsz gondolni, akkor nálad valami tutira nincs rendben. Oké, ez a te életed, ott rontod el ahol szeretnéd, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor békén hagyod a testvéreidet.
Simán lehet ilyen..
Nekem 12-13 évesen nagyon tetszett az egyik unokatesóm, persze csak ilyen béna kis szárnypróbálgatás volt, az első és egyetlen hímnemű, aki kedves volt velem, szóval többet mosolyogtam rá és ha náluk aludtunk, pizsama helyett hálóingbe bújtam. Odáig tartott volna a vonzalmam, ha valamit megpróbál, hisz 3-4 évvel idősebb volt, meg hát a rokonom.
Vársz egy kicsit és lecseng. Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nincs, de egyik esetben sem szabad lépni. Találkozzatok kevesebbet és viselkedj távolságtartóan.
Gondolom fiatalabb nálad, azt se tudja mi van, én sem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!