Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire gáz ha valakinek...

Mennyire gáz ha valakinek bejön a saját unokatestvére?

Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Gáznak nem gáz, viszont ha tovább lép a dolog mint hogy távolról tetszik, na az gáz. Nem dönthetjük el hogy ki tetszik vagy sem, de általában normális körülmények között ez megmarad pusztán érzelmi síkon. Amikor lesz valami belőle, azt általában a születendő gyermek látja kárát egészségügyileg. Ne akarj szellemei vagy testi fogyatékos gyerekeket!
2020. jún. 14. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt se írta hasonnemű-e, vagy csak simán az ajtón át érti-e...
2020. jún. 14. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
6%
Miért lenne gáz? Én azon sem lepődnek meg ha valakinek a testvére jönne be. Az erzeseket és vonzalmat nem lehet irányítani. Gaz az ha neki nem jössz be és mégis próbálkozol. De ha kölcsönös akkorvsok boldogsáhot nektek. Az egyiptomi faraók még a sajat lányukatvis felséfül vették rendszeresen testvérek házasodtak. Ezvmwg törvény suerint sem probléma.
2020. jún. 14. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Jézusom, nekem erről egyből ez ugrott be:DDD

https://www.youtube.com/watch?v=aBstD5USWzo&t=819s

A videó tanulsága az az, hogy akkor nem baj, hogyha "csak félig vagytok unokatestvérek. Ha anyáról nem az unokatestvéred, csak apáról" (vagy fordítva:D)

2020. jún. 14. 19:37
 15/18 anonim válasza:
3%

A múltkor gondolkoztam ezen, és ha el tudjuk engedni azt, hogy társadalmilag nem elfogadott, meg hogy a gyerekek nagy eséllyel nem lesznek egészségesek (de nem minden "bejövésből" születnek gyerekek), akkor igazából nézhetjük egy a homoszexualitáshoz hasonló dologként is, ezt úgy értem, hogy valaki olyanhoz vonzódsz szexuálisan, aki nem előnyös a génjeid továbbadása szempontjából. A melegeknél ez egyértelmű, mert azonos nemű embertől (normál esetben) nem lehet gyereked ha szexeltek, itt pedig ha az unokatestvéreddel fekszel le lehet gyereked, de valószínűleg nem lesz egészséges, vagyis ez se túl előnyös a génjeid továbbadása szempontjából, jobb (még mindig a génjeid szempontjából), ha valaki olyanhoz vonzódsz, aki nem a rokonod.

Szóval én azt mondom, hogy ez is egy olyan vonzalom, mint bármelyik másik, de tényleg óvatosnak kell lenni vele, mert ha valami komoly lesz belőle és gyerek születik, akkor valószínűleg nem lesz egészséges, és azt nem akarjátok.

2020. júl. 11. 23:50
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó, borzalmas ez a logika.

A homoszexuálisokkal sem az a “probléma”(nem mintha lenne), hogy nem tudnak egészséges gyereket szülni. Ők CSAK azonos nemű felnőttekhez képesek vonzódni. 3 milliárd emberhez kb, a saját nemükhöz!

A kérdező nem csak és kizárólag egy emberhez képes egész életében vonzódni, hanem 3 milliárd másikhoz is, az ellentétes nemhez.

A csodás érvelésed alapján mondjuk a pedofília meg a szülő gyerek kapcsolat is rendben lenne, ott se születik semmi egészséges, de akár az ember állat viszony is.

2020. júl. 12. 05:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nana! 3milliárd-1 illetve 3milliárd a helyes érték.
2020. júl. 12. 11:46
 18/18 anonim válasza:
4%

Kedves 16-os!

Nem azt mondtam, hogy ugyanaz ez, mint a homoszexualitás, csak hogy ebből a szempontból hasonló.

És szerintem ezeknek az előítéleteknek a kialakulásában egyértelműen szerepet játszott az, hogy az a normális, ahol a szexből egészséges gyerek tud születni, vagyis a heteroszexualitás, és hogy közeli rokont nem találunk vonzónak, szerintem sokan emiatt gondolnak minden mást természetellenesnek és undorítónak.

És vannak emberek, akik állatokat találnak szexuálisan vonzónak, és ameddig ezzel senkinek nem ártanak szerintem ez is rendben van, és ezt sincs jogunk elítélni (ugyanúgy, mint a homoszexualitást és azt, ha valaki vonzónak találja az unokatestvérét), nyilván nem mindenki fog velem egyetérteni, de azért senkit nem ítélek el, mert valakit vagy valamit vonzónak talál. Ha vonzónak találod a lányod, de ezzel őt semmilyen szempontból nem hozod kínos helyzetbe, például nem teszel kétértelmű megjegyzéseket, nem kezded el fogdosni, akkor ezt sem ítélem el. Arról nem tehetünk, hogy kit találunk vonzónak, arról igen, hogy ezt hogy kezeljük.

2020. júl. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!