Vannak a szüleidnek testvérei? Ha van milyen velük a kapcsolatod?
Csak apámnak van egy húga, de ő 19 éves kora óta külföldön él. Amíg kicsik voltunk jó volt, mert rengeteg svájci csokit meg speckó édességeket hozott nekünk évi pár alkalommal, amikor meglátogatott. A kilencvenes években ez még különösen nagy dolog volt, messze nem volt akkora választék mint manapság.
Egy ideje már ritkábban jár ide, de minket mindig hívni szokott telente síelni, van, hogy èlünk a lehetőséggel, mert azért elég nagy jófejség tőle, hogy vendégül lát minket, így kb az utazáson meg a síbérleten kívül semmi költségünk nincs. Amúgy jó arc, kedvelem, de nem különösebben szoros a kapcsolatunk.
Apukám öccsével (és családjával) nem tartjuk a kapcsolatot. A két testvér között galiba volt az anyukájuk halálánál, ezért ők sem beszélnek.
Anyukám húgát imádom, sokat vigyázott ránk, amikor kicsik voltunk, rendszeresen látogatjuk egymást. Az ő családja olyan, mintha a közeli rokonaim lennének. A férje olyan, mintha a nagybátyám lenne.
Ha aktuális még a kérdés
Anyunak nincs testvére
Apunak egy húga es egy növére volt. Nővére még gyereként hallt meg így nem ismertem. A húgát nagyon szerettem. Sokszor ha gond volt otthon (szüleim akkoriba sokat veszekedtek ami megviselt) őhozzá "menekültem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!