Csak szerintem annyira beteges, idegesítő ez? 😕
Szóval, van egy unokatesom, aki egyben a barátnőm is, már születésünk óta, de engem sokszor annyira idegesít, hogy mindig mindenből olyat akar venni, mint amilyen nekem van, mindig is ilyen volt, most mondok egy példát, ami most történt...
Szóval én elkezdtem festővászonra festegetni tájképeket meg minden félét, megmutattam neki, azonnal leutánozott ebbe is, ugyan olyan festovaszont, ugyan olyan festéket, és éppen pont “véletlen” ugyan azt a képet akarja le festeni a több millió tájképből, amit én festettem...
Engem kezd már egyre jobban idegesíteni, hogy mindenemet leutanoz, neki mindig az tetszik , aki nekem, mindig is ez volt...
Szerintetek?
Az én rokonom azért szült gyereket, mert nekem is van.
Szerintem engedd el, biztos te vagy a példaképe és fél néz rád.
Más oka nem lehet
Vagy csak szimplán hülye. 🤷♀️
Nekem inkább hízelgő ha látom hogy valaki engem utánoz.
Ugyanis az utánzás az elismerés legkifinomultabb formája, miközben arra is utal, hogy az utánzónak nincs önálló személyisége.
Ne izgasd magad miatta Kérdező, te vagy neki a minta, de ő soha nem lesz olyan mint te!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!