Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehet fura kérdés, de komolyan...

Lehet fura kérdés, de komolyan érdekel, hogy ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nem akarok kisregényt írni, de szívesen válaszolok, ha valami nem érthető.

Van nekem egy nagynéném, aki hát sajnos egy ótvar prostituált. Nem, nem olyan, akinek fizetnek, csupán nem akartam a csúnya szót használni. Hosszú évekig csalta a nagybátyámat, mióta pedig kiderült az egész, állandóan áll a bál köztük, de a legcifrább formában. Én ezt az egészet rettenetesen szégyellem, ahogy az egész család is. Undorító dolgokat csinál, úgy kell elképzelni, hogy semmi, de semmi emberi tartás nem maradt meg benne, pont lesz*** mindent, mint aki még büszke is lenne erre az egészre.

Én Budapesten élek már 5 éve és ő most ide fog jönni dolgozni. Gondolom legbelül rájött arra, hogy a lakóhelyén már nem sok jó vár rá, hisz kinek kellene egy ilyen nő? Így hát most felköltözik a nagyvárosba, mintha misem történt volna. Viszont olyasmiket hangoztat, hogy majd meglátogat engem. Nekem rendesen felfordul a gyomrom tőle és azoktól a dolgoktól amiket művel(t). Tény és való, hogy az ő élete, azt csinál amit csak akar. Persze azt nem volt jó hallani sem, hogy ilyen módon tönkre vágta a családját és most a gyerekek szenvedik meg főleg ezt az egészet (akik az apjuknál maradnak, őket nem hozza fel Budapestre, bár mondjuk eddig se volt egy minta anya).

Szerintetek megtehetem azt, hogy elküldöm a fenébe, ha megjelenik az ajtóm előtt? Sajnos rettenetesen szemtelen és folyton a hasznot keresi a másik emberben. Előre félek, hogy majd beállít csak úgy, esetleg lesz valami gond a munkahelyén és kirakják vagy nem lesz pénze, vagy tudom is én bármi más és majd az én küszöbömön áll meg...

Szerintetek szemétség lenne elküldeni? Gondolom még én lennék a gonosz, aki be sem engedi a nagynénjét a lakásba...

Most őszintén, ti mit tennének, mondanátok neki? Én nagyon nem szeretem az ilyen helyzeteket, nem is kerültem még ilyenbe.

2021. ápr. 15. 17:03
1 2
 11/13 kovpet ***** válasza:
100%

Ne azt mondd, hogy "nem szívesen látnám", hanem, hogy "ide aztán nem jön".

Leülni meg nem tud nálad, ha be sem engeded, ugye.

2021. ápr. 16. 11:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem lakásom van. Otthon kertes házban laknak apuék meg a nagynéném is, így oda fel tud ballagni. Én viszont nem fogom beengedni. Jobb mindenre felkészülni. Tiszta röhej, de hát sajnos ez van.
2021. ápr. 16. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem engedném be, és elküldeném. Az ilyet egyszer bengeded, és azon kapod magad, hogy nálad lakik és rajtad élősködik.

Inkább mondjon el utolsó szar alaknak, sem mint rajtam élősködjön. Akik ismerik, úgyis tudni fogják, miről van szó, és mi igaz abból amit fröcsög - semmi.

2021. ápr. 16. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!