Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha az apukám nem roma,de a...

Ha az apukám nem roma,de a másodunokatesója az akkor én roma vagyok valamennyire?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 13. 06:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2021. ápr. 13. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, miért ne lehetne apukád felmenői között kicsi százalékban cigány is? Ő meg nem tud róla, olyan kicsi arányban van. És persze teljesen függetlenül az unokatesódtól.

És amúgy ha ez van, akkor ennek mi a jelentősége? Nekem legalább ötféle nemzetből kerültek ki a felmenőim, és akkor mi van? Semmi. Legjobb tudásom szerint cigány felmenőm pont nincs, de amúgy a tesóm, mikor született, barnább volt, mint a mellette fekvő cigány újszülött :-)

A társadalmi előítéletek miatt kellemetlen, ha valaki cigánynak néz ki, de valójában annak kéne számítania, hogy hogyan élsz, hogy viselkedsz, nem a bőrszínnek.

2021. ápr. 13. 10:09
 13/16 anonim ***** válasza:
4%
Most lehet bántani fogtok, de aki róma az megismeri a másik rómát, én kimentem a pályaudvarra egyszer és mondta egy cigány srác, hogy " tesóm " tehát felismert és fajtársának gondol, én azóta cigánynak vallom magam.
2021. ápr. 13. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13, az megvan, hogy az ilyen alakok mindenkit tesóznak, ha akarnak valamit, ugye?
2021. ápr. 13. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2021. ápr. 14. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a másik ágról származik akkor nem vagy róma.
2021. ápr. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!