Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy roma fiút szeretek! A...

Egy roma fiút szeretek! A családom vagy ő?

Figyelt kérdés
A családom nagyon nem szereti a romákat! Sőt már-már rasszista nézeteket vallanak, igaz volt már a családomnak és nekem is nézeteltérésem romákkal, de én ennek ellenére sem tudom gyűlölni őket! (mondjuk mindig is én voltam a család "fekete báránya")Főleg ezt a fiút akit nem rég ismertem meg! Próbáltam elfelejteni, kitörölni a fejemből, de mindig vissza térek hozzá! Ha a családom megtudná, hogy még mindig tartom vele a kapcsolatot, hát nem is tudom... háború! Választanom kell!!! És nincs sok időm, mert a fiú vissza akar költözni vidékre!

2013. júl. 10. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem írod, hogy éves vagy. De a családot választanám. Még akkor is, ha rendes a srác. Nekik egészen más kultúrájuk van, és a családjuktól sem tudsz majd megszabadulni.

Nem gyűlölöm a romákat, de nem házasodnék össze velük.

2013. júl. 10. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Engedd el, had menjen. A családod válaszd.
2013. júl. 10. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Tisztességes család, vagy ilyen putris-bűnözős? Dolgozik, el tud tartani? Amúgy hány éves vagy?
2013. júl. 10. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Te is csak addig fogod szeretni a romákat, amíg jól pofára nem esel. Én is így voltam, sose hittem el, hogy a romák milyenek, még a cigánytelepre is bementem régen. De aztán jól pofára estem, mert a gyerekkori "barátaim" vertek meg a buszmegállóban minden ok nélkül. Szóval majd tanulsz a saját károdból, csak az a kár nehogy egy életre szóljon. Előtte inkább ismerd meg őket, mielőtt belemész egy ilyen kapcsolatba.
2013. júl. 10. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy,hogy hány éves vagy.

Az se,hogy a fiú tanul-e,dolgozik-e.És,téged mennyire tartanak el a szüleid,el tudsz-e lenni akár nélkülük.

A fiú családjával találkoztál már?Ők szimpatikusak?

2013. júl. 10. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Én is utálom őket, így én is azt mondom, hogy a családodat válaszd, de legfőképpen magadat! Egy cigány az cigány, akár dolgozik, akár nem...
2013. júl. 10. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Nem lesz könnyű, de megpróbálom őt elfelejteni! :(
2013. júl. 10. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Mindenképp a családodat. Öcsém már kétszer járt cigány lánnyal, egyiktől gyerek is lett, persze ő volt a mindene, és ránk nem hallgatott. Az elsőnek azóta is fizeti a gyerektartást, a másik romacsajtól szerencsére időben lépett, de addig is jól lehúzta a csaj meg az anyja a fizetését, plusz mindkét cigánylány féltékenykedett, nem engedte sehová. Egy ideig persze jól elvolt velük, sok cigány haverja is van, úgyhogy tesóm egy ideig " be tud illeszkedni" közéjük, de egy idő után mindig kibukik az a bizonyos más életfelfogás (cigánylány esetében: felcsináltatni magam, majd eltart a palimadár... stb.) Tesóm aránylag könnyen megszabadult tőlük, karakán személyiség, és nem sz.rik be a cigányoktól , ez a szerencséje, mert ha gyenge jellem lenne , már rég elcseszte volna végleg az életét. Szóval ha tipikus putris, mindenképp a családod, mert nagyon megbánhatod a döntésedet, és nem biztos, hogy lányként olyan könnyen megszabadulsz tőlük, mint fiúként az öcsém( magyar lány-roma fiúra is tudok példát, nem éppen jókat) . Ha nem putris, akkor is légy óvatos, a temperamentum benne van, akkor is, ha a hónap dolgozója az illető...22/l
2013. júl. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!