Ha az apukám nem roma,de a másodunokatesója az akkor én roma vagyok valamennyire?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 06:33
1/16 anonim válasza:
Nem. Ha apud, nem roma akkor a màsod unokatestvére a másik szülői àgról szerezte a romasàgàt. Tehát ha te apai ágon vagy az unokatesója, ő anyai àgról lett fèlig roma
2/16 A kérdező kommentje:
Értem, csak nekem elég barna a bőröm az anyukáméhoz képest azért gondoltam.
Pontosabban anyum teljesen fehér, én kreol vagyok apum is.
2021. ápr. 13. 06:57
3/16 anonim válasza:
Jogi egyetem sztori a 90-es évekből: professzor úr megkérdezi a diákokat, hogy szerintük hogyan kellene definiálni a cigányság fogalmát. Diákok próbálnak válaszolni biológiával, genetikával vagy történelemmel....Prof egyszerű válasza: "Az a cigány, akit a társadalom annak tart".
5/16 anonim válasza:
#3: Illetve, ha magad romának vallod. Még a 120 pontos felvételinél plusz egy pontot jelentett.
6/16 anonim válasza:
0,00000000000000000000000000001 %-ban nem kizart, lehetseges
8/16 anonim válasza:
Rajzold le a családfát, másodunokatesóig nem kell sok generációt menni felfelé. Ki fog bukni nagy eséllyel, amit az első írt, hogy nem vagytok vér szerint rokonok azzal az ággal.
9/16 anonim válasza:
Szerinted a cigányság (mint genetika) ilyen alattomos, hogy átugrik egy generációt??
Apud nem cigány, de te majd az leszel??
Nekem is elég barna a bőröm, apámé is, de ettől még nem leszünk cigányok. Ha nem megyek napra ki is fehéredek, de sokat vagyok kint és fog a nap. Ennyi a titok.
De nincs ilyen hogy ha apud nem az, még félig sem, te pedig az vagy csak azért mert az másodunokatestvérében van egy vonóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!