Mi volt az a dolog ami miatt végleg megszakítottátok valakiddel a kapcsolatot?
Igen csak akkor mennek mamához meg ide oda panaszkodni, hogy én mekkora genya vagyok, mert én megtehetném h adok de mégse...
De bakker más ne dolgozik? Sőt ők többen laknak több a háztartási bevétel , én meg egyedül keresek magamra
Érthetővé kell tenni, hogy neked is van életed, egy csomó kiadásod és nem vagy hajlandó őket pénzelni. Előbb-utóbb meg fogják érteni. Ne hagyd hogy szívassanak
Ha elég kitartó vagy abbahagyják.
1) A csaj nem tudta eldönteni, én vagy a vőlegénye kellünk-e, ezért mindkettőnket megtartott, amikor megtudtam, azonnal kidobtam. Utána próbálta magát visszakönyörögni, egy éjszakára elfogadtam, mindenre hajlandó volt, aztán reggel közöltem, hogy többé látni sem akarom. Hál istennek nem is láttam azóta. Ennek két éve.
2) Keresztmamám (anyukám nagynénje, nagymamaként szerettem)gyászjelentését csináltam és kitettem a házban ahol lakott. Utána hívott egy barátnője a házból, akivel többször is jól elbeszélgettünk, hogy a gyászjelentés WC-papírnak sem jó. Veszekedés végén közöltem vele, hogy a WC-papírnak nagy használat után jobb szaga van, mint neki, megadtam egy hamis dátumot a temetésre (a dátumát ekkor még nem tudtuk, de az elhalálozást kiírtuk), a temetés után mondtam hogy ma volt. Hál Istennek fél év múlva elköltözött a banya vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!