Ez a jelenség másnál is volt, és normális dolog?
Kérdező, én is azt mondom, ne bántson a lelkiismeret. Persze rossz lehet az az érzelmi hullámvasút, hogy sírdogálsz, Anyudat sajnálod, de közben előjönnek a negatív dolgok.
Nemrég voltam így, azt kell mondjam, sajnos tényleg normális. Nekem nem is vérszerintim, de mégis közelebbi (férjem felnőtt lánya). Én ennyi rosszat felnőtt nőtől húsz éven át még nem kaptam. Most meg pár hete van... És én vagyok 50, ő 30. Egyszerűen NEM TUDOK nem gondolni arra, hogy ellenem dolgozott 20 évig, és még most is rám mondja. (Férjemért a szívem szakad.)
Kérdező, nem tudsz mit csinálni, ne golyózzál bele, légyszi-légyszi.
4-es, sírdogálok, de én sem értem mindig magam. Egyik oka az, hogy anyukám szomorú, mert a húgának nem sok van hátra. Másik az, hogy valaki, aki nem lesz. Most van, és nem lesz majd.
Pont ez az, hogy sokszor munka közben is elfog a pityergés. Aztán a másik fele, a realitás, hogy amikor alám pakolt egy munkahelyen (ahova ő vitt be pedig), amikor alázott, mert karikás volt a szemem a kislányom pár hónapos korában a nem alvás miatt. Amikor szülés után egy héttel beszólt, hogy "hogy nézel ki". Amikor apám temetésén is csak ironizált, és annyit se mondott (nekem sem és anyámnak sem, hogy "részvétem". Ha ezek jutnak eszembe, és a folyamatos gonosz cseszegetés, kárörömködés, akkor meg felgyorsul a szívem, és harag van benne. Aztán megint anyu szomorú arcára gondolok, és megint a pityergés.
7-es vagyok
Elfogadom amit mondasz, de megérteni soha nem fogom.
Ha egy gonosz, rosszindulatú emberrel kevesebb, az nem veszteség. Maximálisan értékelem annak az embernek az erkölcsi nagyságát, aki megtudja állni ilyenkor, hogy ne érezzen megkönnyebbülést.
Nekem a sírás változatlanul túlzás, de nem vagyunk egyformák! Ha ilyenen sírsz, mit fogsz tenni, ha valamelyik szívből szeretett hozzátartozód megy el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!