Csunya dolog tolem hogy ignoraltam a ferjem rokonait? Tobbszor nagyon megbantottak es nem birtam mar tovabn.
Ezt nem lehet megítélni, hiszen a férjed rokonai meg kiírhatnak egy olyan kérdését hogy:
,, ....A fiam felesége mindig megbánt minket így ignoráltuk. Csúnya dolog?
Ignorálnám a kérdést, de már írtam! :D
Szép estést!
Én a sógorommal állok hadilábon, mert hiába aranyos, nagyon nagyon fel tud idegesíteni.
Ezt úgy oldottam meg, hogy ő is jól érezze magát, meg én is, hogy szépen semlegesen társalgok csak vele, és tartok némi távolságot.
(Megkérdezem, hogy hogy van, érdeklődök felőle, de ennyi. Nem bonyolódok mély témákba. Ha meg elég volt, akkor szépen mosolygok egyet rá, és annyi.)
És mivel bántottak meg?
Mert van itt olyan elmebeteg, aki már azon is megsértődik, ha megkérdezik tőle, hogy mi volt az ebéd?
...és ezzel nem vonom kétségbe, hogy neked jogos a sérelmed, de a válaszadás szempontjából nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!