Családban azért kell visszafogni magunkat és nem szólni ha valami nem tetszik mert baj esetén csak rájuk számíthatunk?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennénk nálatok mi a trend, de nekem mindig azt mondják hogy ne gerjesszük a haragot. Kezd kicsit elegem lenni mert állandóan bszólnak nekem x dolog miatt, mikor ők teljesen úgyanígy vannak. És én már kezdem nem bírni őket és nagyin odamondanám a véleményem. De anyám szerint fogjam vissza magam. Akiknek beszólnék (ők állnak hozzánk legközelebb a családban)2021. febr. 23. 07:53
21/21 anonim válasza:
Szerintem az, hogy valaki csalàdtag, nem jogosítja fel arra, hogy valakinek az életét, önbizalmàt kapargassa, tönkretegye. Aki arra hivatkozik, hogy mert rokon, és mindent meg kell emiatt bocsàtani, az éljen együtt az ilyen emberrel...
Én nem hagynék ennek teret. Engem olyanok vegyenek körül, akikkel kölcsönösen még ha szeretni nem is, de legalàbb tiszteljük egymàst. Ez a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!