Van itt olyan, akinek nagyon fiatalon le kellett mondania az álmáról, hogy beteg rokont gondozzon vagy árva rokon gyerek gyámhatóság legyen? Hogy alakult az élete?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 08:22
11/17 anonim válasza:
Testvért SEM lehet örökbe fogadni, a gondviselője, gyámja leszel.
12/17 anonim válasza:
Testvért örökbe fogadni...??
Valamit nagyon félreolvastál, #9.
13/17 anonim válasza:
Gyamja lehet a testverenek, vagy gondozoja. Az allam ad is valamennyi penzt hazi apolokent/gondozokent, ha csaladtagot apolsz es nem tudsz mellette dolgozni. Persze ez a penz nagyon keves...
Fiatalon nekem is kellett beteg rokont segitenem, es nem volt egy leanyalom...
14/17 anonim válasza:
Kérdező, miért kellett lemondanod az álmodról?
Nem volt rokon, akit ápolhattál, vagy árva gyerek a családodban, akinek "gyámhatóság" lettél volna?
15/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg lesz és csak 27 èves vagyok
2021. jan. 16. 11:19
16/17 anonim válasza:
Nem kell elfogadni, pont.
Én biztosan nem cs.szném el az egész életem más miatt. A saját rokonomat sem venném a szárnyaim alá, nemhogy másét.
De lemeccselhetnéd már a pároddal, mert ha csak itt vergődsz a 4. kérdést kiírva attól nem oldódik meg a problémád.
17/17 anonim válasza:
27 évesen már rég neki kellett volna fognod az álmaid megvalósításának. De legalább van kifogásod, miért nem csinálsz semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!