Tudnátok segteni?
Négyen élünk egy két szintes házba.
Én a párom, a párom testvére és annak párjával.
Tehát sogorommal és sogornommel.
Sogornommel egyatalan nem jovunk. Ezert en nem is torodok vele kerulom a tarsasagat.
De o ennek ellenere allamdoan velem van elfoglalva keveri korulottem a hulyeseget es kibeszel a hatam mogott van hogy a fulem hallatara is elhord mindenek.
Tobbszor megkertuk mar hogy ne velunk legyen elfoglalva de o tovabbra is csinalja. Mi lenne a megoldas? Mivel vagjak vissza?
Eleg bosszanto hogy mindig velunk van elfoglalva
Jó lenne kideríteni, hogy végülis mi a baja, mert biztosan van valami mélyebben meghúzódó ok, nem pedig a piszlicsáré dolgok, amikkel nap nap után idegesít téged.
Ha nem javul a helyzet, költözést javasolok, mert ez így nem élet.
Igen, pont ez lehet a celuk hogy kulon el koltozunk, de ezt most sajnos nem tehetjuk meg, elkeztunk ra gyujteni de ehhez ido kell.
De ok azok akiknek soha nem jo semmi, elmehetnének inkább ők.
Ez egy örökölt ház. És a két testvér örökölte, igy igazsagtalan lenne nekünk elmenjünk egy külön albérletbe ahol háromszor annyit kéne fizetni mint itt
Egyáltalán oda se kellett volna költöznöd se neked, se a sógornődnek. Az aljanépség él így egymás hegyin-hátán.
A két testvér rendezze egymás közt a viszonyokat, adják el a házat, és felezzenek, vagy egyik fizesse ki a másikat, és akkor majd lehet családot alapítani, ha lesz hová.
Vagy ha olyan a ház adottsága, talán érdemes leválasztani 2 külön kis lakásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!