18 evetevemet betoltottem ebben a honapban, es apa nem engedi hogy reszletre vegyek telefont magamnak, tudnatok tanacsot, segitseget nyujtani?
Figyelt kérdés
Csak normalis, korrekt valaszokat varnek, megerteseteket koszonom..😀2019. nov. 9. 18:56
1/50 anonim válasza:
A kérdés ki fizetné a részletet és a számlát?
2/50 A kérdező kommentje:
Én.
2019. nov. 9. 19:02
3/50 anonim válasza:
ha te fizeted akkor szerintem nincs beleszólása, számlát nem tudja lemondani a nevedben
4/50 A kérdező kommentje:
Veszekedni meg semmi hangulatom vele..
2019. nov. 9. 19:04
5/50 A kérdező kommentje:
Szoljak elotte neki? Vagy csak csinaltassam meg? Tanacsokat kerek mi lenne a leghelyesebb dontes.
2019. nov. 9. 19:05
6/50 anonim válasza:
Ha mindent te fizetsz, akkor nem tartozol elszámolással.
7/50 A kérdező kommentje:
20000 ft lenne havonta. (18990, csak kerekitettem) 50 et kapok.. marad 30 ezrem, azzal meg azt tudok csinalni amit szeretnek. (Bar szerintem 20.000 ft ot mindenki kitud fizetni havonta.)
2019. nov. 9. 19:11
8/50 anonim válasza:
Az a kérdés, azt az 50-et te keresed meg valamivel, vagy szüleidtől kapod zsebpénznek?
9/50 A kérdező kommentje:
A 20 ast en keresem meg gyakorlattal, es apukam zsebpenzkent ad 30ezret.
2019. nov. 9. 19:17
10/50 anonim válasza:
Ahogy előzők írják, a saját pénzedet arra költöd, amire akarod.
De ha veszekedéstől tartasz, akkor én tennék egy próbát:
Csinálj úgy, mintha már nem akarnád megvenni a telefont, hanem családalapításra esetleg vésztartaléknak szeretnéd félretenni a pénzt. Ha ekkor nem mondják azt, hogy milyen okos, rendes, előrelátó, jó (kis)lány vagy,
akkor onnantól nem törődnék a véleményükkel és megvennék magamnak bármit, amit gondolok,
ugyanis ez annak a jele lenne, hogy Te, vagy a jövőd nem számít nekik, csak piszkálnak, mert eddig (is) megtehették.
Így is elég türelmes voltál, nem sértésnek mondom, de sok másnak már sokkal előbb van telefonja. Sajnos értelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!