Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 evetevemet betoltottem...

18 evetevemet betoltottem ebben a honapban, es apa nem engedi hogy reszletre vegyek telefont magamnak, tudnatok tanacsot, segitseget nyujtani?

Figyelt kérdés
Csak normalis, korrekt valaszokat varnek, megerteseteket koszonom..😀

2019. nov. 9. 18:56
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Egy kicsit, sok vesszőt és vagyis-t írtam :D
2019. nov. 9. 19:41
 22/50 anonim válasza:
72%

Semmi féle munkaviszony nem kell, annyi, hogy ha még nem volt előfietésed (telekomnál ez van), akkor kérnek előleget, nekem samsung a50-el ez 55 ezer ft volt, gondolom 8+-nál jóval több lesz.

De ha elfogadsz még tanácsot ne vegyél 8+-t...nem mai telefon, középkategóriás androidos majdnem tudja azt, felső közép meg bőven, és havonta 12-ből bőven kijönnél, +8 ezer ft pedig hidd el jól jön havonta.

2019. nov. 9. 19:42
 23/50 anonim ***** válasza:
87%

Akkor már csak az a kérdés, hogy ha meglesz egyszer a jogsid, akkor pár évente azt is újra fogod csinálni?

:)

Régen én is így voltam, sosem voltam megelégedve a számítógép konfigurációjával. Mindig kellett valami újabb és újabb dolog. Aztán egyszer rájöttem, hogy csak hülyét csinálnak belőlem a gyártók, mert bedobnak valami újat, amire azt hiszem szükségem van és mikor megvan az áhított dolog, akkor rövid idő alatt semmivé foszlik az az új dolog illúziója.

De csak vedd meg nyugodtan, mert úgyis rá vagy kattanva. Valamiből meg kell élniük a kereskedőnek is. :)

2019. nov. 9. 19:43
 24/50 A kérdező kommentje:
Androidon is elgondolkoztam mar. A telefonnal nem villogni akarok mielott valaki azt hinne. Az akksi birja jok, es a kameraja vallalhato legyen😀
2019. nov. 9. 19:44
 25/50 anonim válasza:
45%
Szerintem egy samsung a70-el sokkal jobban járnál, de te pénzed...
2019. nov. 9. 19:45
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor számodra a Xiaomi Redmi Note 8 (vagy pro inkább) jó választás lenne... A pro mondjuk jobb, de ezt rád bízom.
 27/50 A kérdező kommentje:
Es az reszletre mennyi pontosan?
 28/50 A kérdező kommentje:
Es akkor ez a reszletre vasarolos dolgot hogy oldjam meg? Beszeljem meg faterral, vagy pontosan mitévő legyek ?
2019. nov. 9. 19:48
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi nincsen részletre, ezt egyébként felejsd el, mert részletre mindig drágább...
2019. nov. 9. 19:48
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Nalam mondjuk az ios rendszer miatt fontos, hogy a telefon iphone legyen, de ha egy utolso noname telefonon ios futna, azt vennem meg. Szoval van amikor szempont a rendszer.... oszinten szolva 8 utan kijott iphoneokat undoritonak talalom kulsore, szoval nehez ugy ez a "vegyel ujabbat" dolog is, mert sok embernek nem tetszenek az apple ujitasai. Peldaul az ocsmany hatso kamera....

ha a kerdezonek nem fontos az ios rendszer valasszon huaweit, az iphonejaim elott az volt es teljesen meg voltam vele elegedve , az android rendszeren kivul.... mellette volt ipadem, es ez alapjan dontottem el, hogy nekem android nem kell.

A szulo termeszetes, hogy ov a reszletre vasarlastol, rakj felre, jon a karacsony is, novemberi es decemberi penzed mar 100ezer, karacsonyra is kapsz gondolom penzt (nalunk ez a szokas, vagy megkerdezik milyen ajandekra van szuksegunk pl mosogep stb) abbol mar azert eleg jo telefonokat tudsz venni!

2019. nov. 9. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!