Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 evetevemet betoltottem...

18 evetevemet betoltottem ebben a honapban, es apa nem engedi hogy reszletre vegyek telefont magamnak, tudnatok tanacsot, segitseget nyujtani?

Figyelt kérdés
Csak normalis, korrekt valaszokat varnek, megerteseteket koszonom..😀

2019. nov. 9. 18:56
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Van telefonom. Csak szeretnek ujat, jopar eve mar ezt nyuzom. Egy iPhone SE t😀

Ja es amugy fiu/ferfi vagyok😃

2019. nov. 9. 19:23
 12/50 anonim válasza:
3%

"Véletlenül" tedd tönkre a telefonod, vágd földhöz, utána pedig mond meg, hogy teljes áron most nem tudsz venni, olcsót meg nem akarsz, mert azért használhatót akarsz, és mond hogy saját magadnak fizeted, elintézed az egészet.

Egyébként én is voltam hasonlóan, de nekem hagyták hogy legyen.

2019. nov. 9. 19:26
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Látom telefonod van már.

Nagyon-nagyon-nagyon biztos vagy abban, hogy szükséged van erre a telefonra ?

Mit tud az új telefon, ami nélkül nem lehet élni ?

Egy jogsira nagyobb szükséged lehet....

2019. nov. 9. 19:27
 14/50 A kérdező kommentje:
A jogsira meg nem vagyok felkeszulve. Meg egy evet tuti varok vele. De tervben van
2019. nov. 9. 19:31
 15/50 anonim ***** válasza:
94%
Részletre :D Miért nem függetlent veszel, sokkal olcsóbb lenne... Iphone SE-t?! Ezer éves már az a telefon! Azért mert Iphone, még nem kéne megvenni, az újjabbak többet érnek. A másik, azért mert 18 éves vagy, és a SZÜLEIDDEL LAKSZ, azért adhatnak tanácsot. Gondolom apád ép ésszel gondolkozik, és nem akarja, hogy a felnőtt korodat "hitellel" kezdjed.
2019. nov. 9. 19:35
 16/50 A kérdező kommentje:
Nem iPhone SE t akarok, hanem 8+t ..
2019. nov. 9. 19:36
 17/50 A kérdező kommentje:
De jelenleg, egy iPhone SE m van
2019. nov. 9. 19:36
 18/50 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs munkaviszonyod, nem fogsz tudni részletre (azaz hitelre) vásárolni. Ehhez általában jövedelemigazolást kérnek. Szóval gondolom, apukának kéne megkötni a kölcsönszerződést, amit ő nem szvesen tette meg. Ugyanis, ha elmaradsz a fizetéssel, rajta vernék le. Meg tudom érteni, én sem adnám így a nevem a dologhoz.
2019. nov. 9. 19:38
 19/50 A kérdező kommentje:

Írtam a szolgáltatónak, ezügyben csak ennyit írtak:

“Szia , természetesen 🙂 Munkáltatói igazolást nem kérünk, a szerződéskötéshez szükséges okmányokról itt tudsz tájékozódni: [link]

2019. nov. 9. 19:40
 20/50 anonim ***** válasza:
81%

Na azt meg plána nem engedném, az is már egy kicsit öregebb, nem annyira de minek neked egy olyan tudású telefon? És akkor 2 évig fogod fizetni, amennyibe ezek a "vackok" kerülnek.

Gondolj csak bele, 300-400k-t biztosan kiperkálsz, vagy ha 1 éves akkor 240k-t. Az nagyon-nagyon-nagyon sok pénz... (csak hogy az előttem válaszólót másoljam :D), abból már jó sok más dologra telik, miért nem veszel inkább egy Xiaomi redmi 8 (vagy mittomén hogy hívják), azt tudom hogy nincsen NEVE, vagyis, vagyis híres neve, de azért mégis csak olcsóbb, és tudásban is ott van, igaz nem IOS a rendszere de szerintem ez nem annyira fontos.

Tudom, tudom nem lehet vele villogni de mégis csak egy olcsóbb telefon, ráadásul ha függetlenül veszed még olcsóbban jössz ki...

2019. nov. 9. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!