18 evetevemet betoltottem ebben a honapban, es apa nem engedi hogy reszletre vegyek telefont magamnak, tudnatok tanacsot, segitseget nyujtani?
Van telefonom. Csak szeretnek ujat, jopar eve mar ezt nyuzom. Egy iPhone SE t😀
Ja es amugy fiu/ferfi vagyok😃
"Véletlenül" tedd tönkre a telefonod, vágd földhöz, utána pedig mond meg, hogy teljes áron most nem tudsz venni, olcsót meg nem akarsz, mert azért használhatót akarsz, és mond hogy saját magadnak fizeted, elintézed az egészet.
Egyébként én is voltam hasonlóan, de nekem hagyták hogy legyen.
Látom telefonod van már.
Nagyon-nagyon-nagyon biztos vagy abban, hogy szükséged van erre a telefonra ?
Mit tud az új telefon, ami nélkül nem lehet élni ?
Egy jogsira nagyobb szükséged lehet....
Írtam a szolgáltatónak, ezügyben csak ennyit írtak:
“Szia , természetesen 🙂 Munkáltatói igazolást nem kérünk, a szerződéskötéshez szükséges okmányokról itt tudsz tájékozódni: [link]
Na azt meg plána nem engedném, az is már egy kicsit öregebb, nem annyira de minek neked egy olyan tudású telefon? És akkor 2 évig fogod fizetni, amennyibe ezek a "vackok" kerülnek.
Gondolj csak bele, 300-400k-t biztosan kiperkálsz, vagy ha 1 éves akkor 240k-t. Az nagyon-nagyon-nagyon sok pénz... (csak hogy az előttem válaszólót másoljam :D), abból már jó sok más dologra telik, miért nem veszel inkább egy Xiaomi redmi 8 (vagy mittomén hogy hívják), azt tudom hogy nincsen NEVE, vagyis, vagyis híres neve, de azért mégis csak olcsóbb, és tudásban is ott van, igaz nem IOS a rendszere de szerintem ez nem annyira fontos.
Tudom, tudom nem lehet vele villogni de mégis csak egy olcsóbb telefon, ráadásul ha függetlenül veszed még olcsóbban jössz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!