Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok segiteni? Nincs...

Tudnatok segiteni? Nincs kreativitasom.

Figyelt kérdés
Itt vagyok apamnal es eleg szotlan vagyok, ugyhogy cikis a helyzet nagy a csond, itt van a baratnoje is mondjuk de mind1, mit talaljak ki, h miert kell hazamennem, tudnatok otleteket?

#kreatívitás #ok #hazakellmennem
2018. ápr. 7. 13:34
 1/5 anonim válasza:
88%

Ha már az állatok kategóriába raktad akkor mondd hogy éhes az aranyhörcsögöd. :D

De viccet félretéve mi honnan kéne tudjuk hogy milyen kifogással állhatnál elő nekik? Úgy is tudni fogják gondolom hogy csak kifogás, akkor meg nem mindegy? Mondd hogy haza kell menned és kész.

2018. ápr. 7. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj az veletlen :D Amugy bocsi, ha nem erdekel es nem akarsz segiteni nem muszaj valaszolni, tudom h hulyeseg de tenyleg fontos lenne...
2018. ápr. 7. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
most jöttél rá hogy clark kent supermen és ezt még fel kell dolgoznod
2018. ápr. 7. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok a házid / egy rég látott barátod ott vár téged / bezártad a macskát a házba, menned kell kiengedni
2018. ápr. 7. 13:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2018. ápr. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!