Van aki örül,hogy nem ajànlatos összeülni az utóbbi időkben?
Figyelt kérdés
Ciki vagy sem,de èn örülök,hogy nem ajànljàk a szakemberek a vírus miatt a csalàdi összejöveteleket. Pàrom csalàdja 60+,50+,85+ ból àll ès így foghatom a vírusra,hogy nem kell összeülni velük. Legjobb karàcsonyom volt,hogy nem kellett az undorító menüjüket enni. Meg nem kellett velük jópofizni.2020. dec. 28. 15:35
21/27 anonim válasza:
Hú én is örülök! Májusban született a második gyerekünk és marha jó, hogy nem kell (szabad) senkihez hurcibálni és senkit fogadni. Nagyon élvezem, hogy ezt az évet nyugodtan négyesben tölthettük.
22/27 anonim válasza:
Kifejezetten örülök. Bár így is van némelyik olyan elvetemült, aki akaszkodik, és jön a pereputtyal. Hát nyugodtan, én addig alszok. 😃
23/27 anonim válasza:
Javaslom hogy akik örültek ennek azok köv karácsony előtt mondják meg az egész családnak hogy nem akarok veletek karácsonyozni többet.csak a gyerekeinek férjemel.
24/27 anonim válasza:
Szerintem az a szomorú, hogy felnőtt emberek nem merik elmondani a véleményüket, és egy ilyen durva helyzet kell alibinek, hogy azt merjék csinálni, amit akarnak.
Ezerszer jobb lenne, ha nem lenne vírus, és felvállalnák, amit akarnak.
25/27 anonim válasza:
22es vagyok. Mint látod, hiába vállalom fel, akkor is jönnek. Hiába mondom, hogy nem kell jönni, nem vagyok jól, akkor is jön a csapat, hogy hihihi-hahaha. Tőlem meg is sértődhetne mind örökre. De a férjem nem ilyen beállítottságú. Ezért vagyok úgy vele, ha beengedi őket, én megyek pihenni, ő meg akkor szórakozzon velük. Ha majd ő is megunja, akkor nem fogja őket ő sem beengedni. Én meg addig se stresszelem magam a jópofizással. Teszem, amihez kedvem van.
26/27 anonim válasza:
Viccelsz? Lassan másfél éve nem láttam anyóst. Isten áldja ezt a vírus cirkuszt.
27/27 A kérdező kommentje:
:D Istenek vagytok!
2020. dec. 29. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!