Nektek melyik a kedvenc jégkorong csapatotok a KHL-ben? Szoktatok így haverokkal összeülni és mérközésekre fogadni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 11:36
2/8 A kérdező kommentje:
A CSZK Moszkva szinte mindig nyer, csak elég alacsony oddsokat adnak rá. Nekem a Barsz Kazany a kedvencem, emellett még a Szalavat Ufa, Lokomotiv Jaroszlavl, Avtomobiliszt Jekatyerinburg, Metallurg Magnyitogorszk meg az ilyen ilyen középerős csapatokat szeretem, nem olyan megbízhatóak, vannak hullámvölgyeik, viszont elég jó oddsakat adnak rájuk, hosszútávon mindig nyerésben vagyok velük.
2017. dec. 19. 12:00
4/8 anonim válasza:
Jéghokiban döntetlenre kell fogadni.
6/8 A kérdező kommentje:
Az NHL az kiszámíthatatlanabb, ott valóban gyakoribb a döntetlen. Ott én a St. Louis Blues-ra meg a Minnesota Wild-re szoktam tenni.
2017. dec. 19. 12:18
7/8 anonim válasza:
Jokerit Helsinki. CSak magunk között fogadunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!