Miért akarnak a rokonok/egyes családtagok jogosítványt meg barátnöt eröltetni rám?
7es vagyok
A jogsi igen hasznos dolog a 21.szàzadban àm.
Rengeteg munkához is szüksègeltetik, de egy sima bevàsàrlàsnàl is, egy kiruccanàs, ètterem... függetlenség
Minél előbb megvan annál jobb.
Ne legyünk már begyepesedve
Jogosítványra nincs és nem is lesz szükségem. Pénzügyileg tudatos életet akarok és kiszámoltam hogy havi fenttartása az autónak alsó hangon 50 ezer forint, ami még fontosabb hogy megfelelöen kiválasztott lakhely esetén teljesen felesleges luxus is az autó. Van tömegközlekedés minden közelben van, ha netalán évente párszor nagyon kellene autó még mindig olcsóbb ha taxit vagy egy ismerösömet elhivom soförnek arra a ritka alkalomra amikor szükséges.
Magamnak való ember vagyok jól érzem magam egyedül azért nem kell barátnö.
A jogsira nagy szükség nincs. Kerékpár/tömegközlekedés. Az autó csak a pénzt viszi, nem csak a tankolásra kell gondolkodni. Nagy esélye van egy közúti balesetre is így az embernek, ha te nem is halsz meg akkor vagy mást ölsz meg és kattan a bilincs, vagy tolószék.
A buszt/vonatot képzett emberek vezetik, rutinnal rendelkezőt, nagyon kicsi az esélye, hogy bajod érjen. A kapcsolat meg majd lesz ha szükségét érzed. Egy a lényeg, érezd jól magad a bőrödben!
Azt megerősítem, hogy jogosítvány nélkül is van élet. Nekem sincs, soha nem is hiányzott.
De jegyezzük meg azt is, hogy sokaknak becsődölt a járvány miatt a vállalkozása, vagy bezárt a kocsma, panzió, stb. ahol eddig alkalmazottak voltak, és ezek közül nem kevesen úgy maradnak talpon, hogy a kocsijukkal beálltak ételfutárnak a Netpincérhez vagy máshová, sima futárnak.
Nagyvárosban tervezek élni,még így vidéken is megtudom oldani autó és jogosítvány nélkül ott pedig még könnyebb lesz.
Családot semmiképp sem szeretnék.
Az érvek sem túl meggyözöek hogy Isten parancsa elleni bün ha nem lesz vagy biologiai csöd ha nem örökitem tovább génjeimet stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!