Egy 6 évesnek laptop?
Hát inkább nem. Most szerintem semmi olyan fontos nincs az életében (online tanítás stb..) amiért kellhet neki egy saját laptop.
Ha nagyon úgy döntenétek akkor inkább kicsit később, és akkor is valami mini laptopot vegyetek. Legalábbis az én első laptopom ilyen mini laptop volt. Nagyon kis cuki volt.
6 évesen még anyuék gépe előtt játszottunk barátnőimmel, esetleg egyikük bátyjáén, nagyon durva paint meg flipper partik voltak :D
Filmet nézzen veletek, 3 mp alatt fog olyan tartalom elé keveredni amit nem kéne lásson. A szülői felügyeletet meg nem tudom itt hogy gondoltad, irigyellek ha annyi időd van egy nap hogy ott ülj mellette végig akár 2-3 filmet egy nap.
Tanulni megint csak nem úgy fog, hogy az apró ujjaim beüti a Googleba hogy szorzótábla tippek és trükkök meg egyujjú és két ujjú patás állatok. 5-6. osztály körül simán, addig biztos nem. A játék megint érdekes kérdés, ha beszippantja, bszhatod az olvasást meg a színezést meg a bunker építést, amivel nagyságrendekkel többre menne. Arról nem beszélve, hogy ha most kap egy igazi saját laptopot aztán nem használhatja csak 2 naponta 30 percre, el is megy a kedve az egésztől, te meg nem fogod érteni miért nem akar hozzá se nyúlni a gyerek a többszázezres géphez
38!
Szülői felügyelet: nem kell mellette ülni. Millió olyan program telepíthető, ami kiszűri a nem kívánt tartalmakat.
Tanulas:6 évesen nyilván nem fog Google-ozni, lévén esélyes, hoyg még se írni, se olvasni nem tud megfelelő szinten, hiszen max elsős a gyerek. De millió olyan játék van, amivel jatekosan tanulhat - a szülő megkeresheti ezeket.
Baxhatod az olvasat meg a szinezest: van, akit ez sosem érdekelt, ellenben mondjuk legozik, kint rohangál a játszótéren vagy épp biciklizik a barátokkal.
Nálunk sosem volt időben korlátozva a gépezés, mégsem töltött a gyerekem soha egy óránál többet előtte. Mindig fontosabbak voltak a barátok.
Többszázezres gépre meg max akkor van valakinek szüksége, ha informatikusnak akar tanulni. Átlag ember sima laptoppal is megöld mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!