Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy 6 évesnek laptop?

Egy 6 évesnek laptop?

Figyelt kérdés
ti vennétek neki film nézésre, tanulásra, és játszani szülői felügyelet mellet

2020. dec. 6. 11:14
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2020. dec. 6. 11:14
 2/43 anonim ***** válasza:
78%

Kizárt.

Inkább vinném kirándulni.

2020. dec. 6. 11:15
 3/43 anonim ***** válasza:
96%

nem, amennyit egy 6 évesnek engedném, hogy laptopozzon, annyira használhatná másét is

teljesen feleslegesnek érzem a sajátot, majd kapna, ha nagyobb lesz

2020. dec. 6. 11:22
 4/43 anonim ***** válasza:
19%

Igen.Jó ha ezt is megtanulja.

Lehet őt is érinti majd a digitális oktatás.

2020. dec. 6. 11:22
 5/43 anonim ***** válasza:
22%

Valami olcsóbbat vennék neki, de mindenképpen beállítanám hogy mennyit játszhat naponta.

De egy hatévesnek azért nem annyira van szüksége laptopra, egy tablet jobb választás szerintem.

Én még várnék vele pár évet.

2020. dec. 6. 11:23
 6/43 anonim ***** válasza:
20%
Inkább egy PlayStation. Azt nem töri össze, max a kontrollert, amit még ha nem is fillérek, de sokkal olcsóbb pótolni, mint a laptopot.
2020. dec. 6. 11:23
 7/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha már úgyis szülői felügyelet mellett, akkor használhatná valamelyik szülőét is erre a célra, anyagilag is jobban megéri. Én pl. érettségire kaptam az első saját laptopomat. Nem azt mondom, hogy annál korábban nem lehet, de egy 6 évesnek szerintem még teljesen felesleges.
2020. dec. 6. 11:24
 8/43 anonim ***** válasza:
86%
Szülői felügyeleten azt érted hogy ott ülsz mellette? Akkor ha mellette ülsz már inkább adj papírt, ceruzát, könyvet a kezébe. Egy közös társas játék, beszélgetés többet ér. Hidd el, előbb utóbb kevés lesz neki az inger amit a meséddel adsz neki mert a hirtelen, mozgó, színes, mindig történik valami laptop sokkal érdekesebb lesz neki.
2020. dec. 6. 11:25
 9/43 anonim ***** válasza:
87%
Telefont se vennék neki nem, hogy laptopot!!
2020. dec. 6. 11:25
 10/43 anonim ***** válasza:
86%
Én egyetemre kaptam, de tudom, a világ változik, most meg digitális oktatás is van, szóval én 9. osztálynál húznám meg a határt, semmiféleképp sem korábban!
2020. dec. 6. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!