Szerintetek szólnia kellett volna egy ilyen helyzetben?
Eljöttek anyósék+sógornőm együtt (ő még otthon lakik) a lányaimhoz Mikulásra.
Úgy gondoltuk formálisan ebben a járvány helyzetben csak ajándék átadás lesz semmi közös vacsi.
Végül csak maradtak egy kicsit, aztán volt puszi ölelés minden a gyerek részéről, közös játék stb. Majd egyszer csak szóba jött hogy az én drága sógornőm délelőtt még randizni volt egy ismeretlen pasival 3 órát. Én épp nem hallottam mert kint voltam. Mikor elmentek mondta el a férjem. Valahol ő is mérges volt nagyon de nem akarta szerintem hogy vita legyen. Mert a sógornőm sajnos buta, ha bármit is mondunk neki vérig lesz sértve, anyósommal karöltve.
Engem abszolút nem izgatott hogy kivel mit csinál, de gondoltam van benne annyi intelligencia hogy közli ebben a covidos helyzetben ő most simán elkaphatta.
Gondolom egy autóban több órát nem maszkot viselve ültek..
A pici babánk nemrég született a nagyobb is még csak 3 éves.
A férjemmel mérgesek vagyunk nagyon.
Szerintetek jogosan?
(Van idős mama, tata a családban akiket féltünk.)
Ha azt mondom ne jöjjenek is eljönnek, mert ők ezt az egész vírust nem veszik komolyan.
Nem fújok rá, csak gondoltam ennyi ész van benne hogy jelzi.
Én is mondom pl ha olyan helyre megyek, vagy a férjem olyannal érintkezik, és anyáékhoz be kell ugrani h ne érintkezzünk csak az udvaron mert nem tudni.
Na mindegy.
formálisan ebben a járvány helyzetben csak ajándék átadás lesz semmi közös vacsi.
Hát ennek aztán sok értelme van...
"Ha azt mondom ne jöjjenek is eljönnek, mert ők ezt az egész vírust nem veszik komolyan."
Téged nem vesznek komolyan, és te tudsz változtatni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!