Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennétek látogatóba a rokonoto...

Mennétek látogatóba a rokonotokhoz, ha tudnátok, hogy a házukban vannak csótányok?

Figyelt kérdés
Panelban elnek( albérlet). Tiszták, nem büdösek , a lakás az nagyon szép , modern minden. Viszont vannak csótányok, amiket aligha tudnak kiirtani. Már több mint fel éve. Szerintetek? Van egy 2 éves kisfiam is.
2020. nov. 2. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mennyi van, nappal is rohangálnak mindenütt, vagy csak éjjel jönnek elő. Ha elmész táska legyen lezárva, nehogy belemásszanak és hazavidd.
2020. nov. 2. 14:38
 22/32 anonim ***** válasza:
62%

"Azt tudom, hogy nem veszélyes emberre, de én felek tőle."

Nappal látni se fogod őket.

Menj nyugodtan. Semmi bajod nem lesz.

2020. nov. 2. 14:52
 23/32 anonim ***** válasza:
97%
Mennék, de nem aludnék ott. Csótányírtást kell kérni a lépcsőházra.
2020. nov. 2. 14:57
 24/32 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem menjél. Mi rossz történhet?

Talán ez?

[link]

Vagy éppen ez?

[link]

Szép álmokat mindenkinek! :DD

2020. nov. 2. 16:27
 25/32 anonim ***** válasza:
62%

Nyugodtan menjetek, jó eséllyel nem fogtok találkozni velük. Rejtőzködő életmódú undokságok.

Idegrendszer erősítése céljából nézzétek meg a látogatás előtt ezt a filmet: [link]

Ebben kifejezetten viccesek és jóindulatúek (tudom, hogy valójában nem ilyenek, de miért ne lehetne viccel elütni a szorongást).

2020. nov. 2. 17:48
 26/32 anonim ***** válasza:
96%

Nem fog elbújni a ruhátokban, nem viszitek haza őket, nyugi. Nagyon félénk állatok, fényben elő se jönnek. Nem fogsz velük találkozni a vendégségben.

Én tartok argentin csótányt eleségállatként (nyugi, nyugi, ha megszökne, pár nap alatt megdöglik, 30 fok alatt ez a faj nem tud szaporodni, szobahőmérsékleten szinte csak vegetál. De nem szöknek meg, ezek elég nagyok, feltűnne, vigyázok rájuk nagyon ebből a szempontból, még mielőtt valaki ezért pontozna le. Csak a kádban nyitom ki a dobozukat, onnan nem tudnak kimászni, esélytelen a szökés.). Ezek még éjjel se nagyon jönnek elő, állandóan el vannak bújva a tojástartókban. Ha nem lenne ürülék a dobozuk alján, azt hinném, nem is mozognak.

2020. nov. 2. 18:52
 27/32 anonim ***** válasza:
66%

24

Ilyen logikával a steril szobád el se hagyd, mert valami belerepül a szemedbe. Én egy biciklizés alkalmával egy muslincaféleséget úgy bepillogtattam, hogy alig tudtuk kiszedni...

2020. nov. 2. 19:02
 28/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem, leszarom, hogy nem bánt. De olyan helyre sem mennék, ami tele van legyekkel, vagy pókokkal.
2020. nov. 2. 19:52
 29/32 anonim ***** válasza:
17%
A legjobb barátnőmék BP szívében laktak, és volt bizony csótány. Rokonokhoz eleve nem szívesen megyek, ez így egy jó kibúvó lenne számomra, mert nagyon kemény bogár/rovar fóbiám van.
2020. nov. 2. 21:52
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne egyel naluk csak olyat, amit a hutobol vesz ki vagy elotted bont fol. Csotanyok ejjel, sotetben aktivak.

Sajnos egy panelban egyseges irtas kell, ok hiaba tisztak, ha 2 emelettel feljebb igenytelenek elnek vagy a szemetledoboja mukodik a haznak stb.

Ha napkozben mentek nagy esellyel egyet se fogsz latni.

2020. nov. 2. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!