Mennétek látogatóba a rokonotokhoz, ha tudnátok, hogy a házukban vannak csótányok?
"Azt tudom, hogy nem veszélyes emberre, de én felek tőle."
Nappal látni se fogod őket.
Menj nyugodtan. Semmi bajod nem lesz.
Nyugodtan menjetek, jó eséllyel nem fogtok találkozni velük. Rejtőzködő életmódú undokságok.
Idegrendszer erősítése céljából nézzétek meg a látogatás előtt ezt a filmet: [link]
Ebben kifejezetten viccesek és jóindulatúek (tudom, hogy valójában nem ilyenek, de miért ne lehetne viccel elütni a szorongást).
Nem fog elbújni a ruhátokban, nem viszitek haza őket, nyugi. Nagyon félénk állatok, fényben elő se jönnek. Nem fogsz velük találkozni a vendégségben.
Én tartok argentin csótányt eleségállatként (nyugi, nyugi, ha megszökne, pár nap alatt megdöglik, 30 fok alatt ez a faj nem tud szaporodni, szobahőmérsékleten szinte csak vegetál. De nem szöknek meg, ezek elég nagyok, feltűnne, vigyázok rájuk nagyon ebből a szempontból, még mielőtt valaki ezért pontozna le. Csak a kádban nyitom ki a dobozukat, onnan nem tudnak kimászni, esélytelen a szökés.). Ezek még éjjel se nagyon jönnek elő, állandóan el vannak bújva a tojástartókban. Ha nem lenne ürülék a dobozuk alján, azt hinném, nem is mozognak.
24
Ilyen logikával a steril szobád el se hagyd, mert valami belerepül a szemedbe. Én egy biciklizés alkalmával egy muslincaféleséget úgy bepillogtattam, hogy alig tudtuk kiszedni...
Ne egyel naluk csak olyat, amit a hutobol vesz ki vagy elotted bont fol. Csotanyok ejjel, sotetben aktivak.
Sajnos egy panelban egyseges irtas kell, ok hiaba tisztak, ha 2 emelettel feljebb igenytelenek elnek vagy a szemetledoboja mukodik a haznak stb.
Ha napkozben mentek nagy esellyel egyet se fogsz latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!