Mennétek látogatóba a rokonotokhoz, ha tudnátok, hogy a házukban vannak csótányok?
Sok panellakásban van. Akkor egyikbe se menj a gyerekeddel.
Mi bezzeg családi házban lakunk! Nálunk nincsenek csótányok. Helyettük pókokat és hangyákat tudunk prezentálni.
:-)))))))
En nem mennek, de csak azert, mert az elozo alberletunkben 7 honapig kuzdottunk nagyon durvan a csotanyokkal, vegul a megoldast csak a koltozes jelentette, bar a tulajok es a szomszedok sem voltak tul egyuttmukodoek, ezert inkabb mentunk. Csoda, hogy az uj helyre nem hoztunk magunkkal egyet sem, katasztrofa volt a helyzet, de se az irtas, se a mergek, semmi nem hozott javulast. Azota meg a gondolatatol is kiraz a hideg. Plusz csotanyt nagyon konnyen haza is tudsz vinni, sajnos az egyik baratomek is igy jartak, nalunk voltak, a csotany belemaszott az egyik szatyorba, ami az ove volt, es otthon vettek eszre. Nekem ez nem hianyzik.
Tudom, hogy nem bant, de undorito.
Az a baj, h nem az ő hibájuk a csótány - valószínűleg valamelyik szomszéd telepítette be és az egész házban elterjedtek.
Egy-két látogatás szerintem belefér, elég undorító teremtmények a csótányok, de ezen kívül más probléma nincs velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!