Mennétek látogatóba a rokonotokhoz, ha tudnátok, hogy a házukban vannak csótányok?
Úgy nőttem fel, hogy éjszaka a szobámból hallatszott, ahogy a padláson a nyestek verekednek.
Mi nekem pár csótány? :D
Hulyeség h panelban mindig van... Nem normális a csótány bent.
Mi kertes házban laktunk s ki tudja a fával vagy mivel belettek hordva a házba vagy ki tudja honnan jöttek
Kamrában volt ÉS A MIKRÓBAN LAKTAK.
Anyám full hülyének nézett. Mondom ott van a csótány teste ahol mutatta az időt... Na mikor elmozdult akkor jött rá h b+ tényleg... Melegítettem a kaját és kirohant mikor kivettem ez volt az első amikor én észre vettem.
Beköltöztek a fűszeres szekrénybe, kanalakhoz stb...
Soha többet nem tettem be semmit.
Szerintem ne vidd el a picit. Nagyon gusztustalan kis dögök...
7-es vagyok, sajnalom, hogy lepontoztatok. Mint kiemeltem, En nem mennek, de szemelyes elmeny miatt, nyilvan a kerdezo majd sajat belatasa szerint fog cselekedni. Es meg mindig nem az a baj, hogy a csotany bant, vagy radtamad, hanem csupan annyi, hogy rettenetesen undorito.
Nalunk nappal is voltak sajnos, mert akkora volt a fertozottseg, tokre nem erdekelte oket, hogy ejszaka van-e vagy sem. Nem kivanom senkinek az erzest, hogy nem tudsz meginni nyugodtan egy kavet, mert a poharadban csotany van, nem tudsz nyugodtan wc-re menni, mert a plafonon csotany van, elmesz aludni, a matracodon csotany van..es ez honapokon keresztul :(
A volt férjem fülébe bele is mászott egy. El mehetsz, emiatt nem kell otthon maradni. Viszont arra vigyázz, hogy haza ne vidd őket. Nagyon gyorsan tudnak szaporodni, és nem is a látványa ami aggasztó, hanem hogy mindent összemászkálnak. Most állj neki úgy főzni pl, hogy nem tudod épp mit mászott, nyálazott, vagy sz@rt össze a csótány.
Volt egy ismerősünk, ő a munkahelyén találkozott ezekkel a szépségekkel. Egy intézményben dolgozott. Ő azt mondta, hogy már ki van készítve a váltó ruha az előszobába, és mikor belép, azonnal levet magáról mindent, és rakja bele Szemetes zsákba a cuccát. Miután átöltözött, csótányírtóval a kezében nézi át a ruháit, meg a táskáját.
16-os, azért ez túlzás.
Nálunk, egyetemista koromban a kolesz szobánkban is volt csótány. Hétvégente általában hazautaztam a szüleimhez. Gondolhatod, hogy soha nem volt ilyen zsilipes rendszerű átöltözésem, mikor hazaértem, ill. a ruháimat, táskámat sem néztem át soha. Bátyám egy másik egyetem másik kollégiumában lakott, ott is azért elő-előfordult. Ő is úgy volt ezzel, mint én.
És sok év alatt egyetlen egyszer sem vittünk haza csótányt a koleszból.
Otthon panelban is volt nálunk csótány. Én akkor vettem észre őket mikor késő este zuhanyoztam és láttam, hogy mászkált valami... Én hihetetlenül írtózom mindenféle bogártól, rovartól, póktól stb..
Kiderült, hogy az alattunk lévő szomszédnál terjedtek el és jöttek fel hozzánk is meg a többiekhez. Nagy nehezen lett csótányírtás, elvileg azóta nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!