Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vegyek nővérem gyerekeinek...

Vegyek nővérem gyerekeinek ajándékot karira? Költsek így rá?

Figyelt kérdés

Egy problémám van ami rosszul esik.

Nem vagyunk jóban,de a gyerekek miatt szoktam látogatni őket meg a gyerekeknek venni ezt azt, mert ők nem tudják megvenni.

Tavaly karikor is az volt, hogy vettem a kisgyereknek (8) világítós karis felsőt meg ezt azt 10+ ezer volt, mert ruhákat szoktak venni nekik.

Elég rosszul esett, hogy elvette az ajándékot felpróbálta az egyik pulcsit és egyből kérte a telómat

Mindig ha megyek hozzájuk akkor kell neki a telóm, mert a szülőkén nem játszhat ha nem kapja meg bemegy duzzogni meg nyivákol. Persze tavaly megkapta elvitte a szobába azt le se sz..rt. de mivel nővéremmel nem vagyok jóban így nem volt miről beszélni így 30 perc múlva léptünk is.

Ha esetleg őt hozzák mamához és ott vagyok akkor se én hanem csak a telefon érdekli.

2020. okt. 25. 18:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom,miértgondolják azt felnőtt emberek, hogy kötelesek odaadni a telefonjukat egy gyereknek, ha kéri.

Lehet nyugodtan nemet is mondani. Még megmagyarázni sem kell. A te telefonod, annak adod oda, akinek akarod. És nem játék.

Vagy vegyél neki egy telefont ajándékba.

2020. okt. 26. 14:23
 22/23 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél neki egy telót, tuti örülni fog, és nyaggatni sem fog, hogy add oda a tiédet.
2020. okt. 26. 19:35
 23/23 anonim ***** válasza:
39%
Biztos lehetsz benne, hogy nyaggatni fogja, hacsak nem egy hatszor olyan jót kap, mint az övé.
2020. okt. 26. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!