Van itt olyan aki őszintén minden egyes rokonával nagyon jó kapcsolatban van (és vagy akár bármikor számíthatnál is rájuk)?
Mint a szüleiddel, testvéreiddel, nagyszüleiddel, a szüleid testvéreivel, unokatestvéreiddel, stb.
Engem szomorúvá tesz, hogy az egész családomból kb 6 emberre tudnék bármikor számítani a többiekkel közömbösen vagyunk, nem is igazán beszélünk.
Szeretném tudni, hogy esetleg másoknál mi a helyzet?
Köszönöm előre is az őszinte válaszokat nektek 🙂
6 fő nincs össz-vissz a családunk kettőnknek a férjemmel együtt.
Van egy anyám, apám, öcsém.
A férjemnek egy nővére.
Ennyi.
Nem is panaszként írtam, csak a kérdezőt próbáltam felvilágosítani.
Különben igazad van, abszolút nem hiányzik. Kolléganőmet sajnálom, mert hatalmas a család, nincs olyan hónap, hogy ne legyen minimum egy szülinap és névnap. Állandó stresszben van, hogy kinek mit vegyen, merthogy közös családi ünneplés is zajlik. A napján pedig kötelező felhívni az illetőt. Én meg is őrülnék.
Kérdező: örülj neki hogy van 6 jó rokonod.
Én sajnos mindent megtettem a családomért. Sikerült is kitörni, szintet lépni.
Apám alkesz volt, ütött minket, meghalt 2004ben, nem fáj. A hugomnak azóta megy valahogy, mióta hozzám költözhetett, önállóan mégsem csinal semmit sem itthon, csak ha veszekedem vele (31 éves, férfival még nem láttam). Anyám meg... nah az klinikai eset: az unokáját 1x látta 1 év alatt, pedig egy házban lakunk még (ő lakik nálam), én meg a feleségem minden szarnak el vagyunk mondva - mindemellett egy igazi mérgező önsajnáltató típus, aki soha nem tud örülni semminek.
De ennek hamarosan vége, ugyanis elzavartam innen. Életem legnagyobb hibája volt, hogy segíteni akartam nekik, s nem hagytam ott őket Heves megyében a sárban.
A rokonaidat nem tudod megválasztani, a barátaidat viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!