Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Milyen gyakorlati tanácsokat...

Milyen gyakorlati tanácsokat tudtok adni a single-shamingre családban?

Figyelt kérdés
Nálunk az a felnőtt, aki külön él, és házastársa meg gyerekei vannak. Akinek nincs, az olyan, mint egy kamasz, úgy is kezelik. Nincs olyan, hogy fiatal felnőtt szingli, csak mamahoteles, meg felnőtt, családos, ember. Képtelen elfogadni, hogy valaki egyszerűen jól érzi magát szingliként.
2020. szept. 19. 15:37
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Neem, hanem elmentem volna 3 hétre nyaralni, a lakótársam ott is számonkért, hogy ő otthon van egyedül. Amikor vállaltam idénymunkát Görögországban, párom szintén számonkérte tőlem hogy ott tudom hagyni hónapokra. Ha a munkahelyemen nyaralni mentem, kibeszéltek a hátom mögött, vagy a szemembe mondták, hogy ők bezzeg mennyi ideje nem voltak nyaralni.
2020. szept. 19. 16:56
 12/28 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen az élet...

Sokan ütik bele az orrukat más dolgába, meg kell tanulni nem foglalkozni vele. Egyszerűen meg sem hallani, gyorsan elfelejteni.

#3 vagyok

2020. szept. 19. 17:01
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
De hát tényleg csak egy hisztis gyereknek tűnsz..m
2020. szept. 19. 17:07
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Na hát pont ezért mondtam, hogy egyáltalán nem viselkedsz úgy mint egy felnőtt. Fogalmad sincs, hogy mi az a felelősség. Felnőtt ember nem hagyja ott 3 hétre a munkahelyét hogy ő nyaralgasson pl,hanem gondol arra hogy esetleg a kollégái is el akarnak menni szabadságra. Én pl ismertem olyat aki szó nélkül elhúzott a közös albérletből és otthagyta a macskáját bezárva a szobába és a lakótársai gondoskodtak róla amíg ő utazgatott. Hát szép egy sütemény volt az is..
2020. szept. 19. 17:44
 15/28 anonim ***** válasza:
77%

“ Felnőtt ember nem hagyja ott 3 hétre a munkahelyét hogy ő nyaralgasson pl,hanem gondol arra hogy esetleg a kollégái is el akarnak menni szabadságra”

Érdekes, én elmentem 3 hetekre szabira, kutyát nem érdekelte, sőt volt hogy kollégákkal közös nyaralás volt

2020. szept. 19. 17:59
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan fogalom zavarban szenvedek ráadásul nem is ismerem az angol kifejezéseket. De úgy gondolom, egy felelősség teljes felnőtt ember ha csak nem random módon egyik pillanatról a másikra indul el a nagyvilágba azt bármikor megteheti, ha fennáll a kölcsönös megértés és bizalom. Nem tudhatom Kedves Kérdező hogy ennek érdekében mit tettél. Tehát kérdezném, mi tettél azért hogy a környezeted úgy érezze igenis szükséged van a kikapcsolódásra feltöltődésre és megbízik benned?
2020. szept. 19. 18:00
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
Off: Az angol kifejezés azt jelenti, ha a szülö/család szégyelli, hogy a gyerenének nincs párja, single-ként él
2020. szept. 19. 18:35
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Köszönöm szépen 🙂.
2020. szept. 19. 18:44
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Akkor viszont azt nem értem miért szégyellik?
2020. szept. 19. 18:46
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
Már a kérdés címét sem értem. :(
2020. szept. 19. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!