Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi tette tönkre a rokonaiddal...

Mi tette tönkre a rokonaiddal a kapcsolatodat?

Figyelt kérdés

2020. szept. 10. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
többnyire ott is a pénz játszik, meg az érdek, mint bárhol máshol
2020. szept. 11. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

7es vagyok.

Köszönöm.

Bajban ismerszik meg az ember. Sajnos vagy nem akkor láttam még igazán kik a barátok, és a család.

2020. szept. 11. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy rossz befektetésem, konkrétan minden tartalékomat elvitte. Diplomával kőművessegédként dolgoztam, hogy ne haljak éhen. A testvérem alig szólt hozzám, kigúnyolt mindenki előtt, hogy elbsztam az életem, csóró senki vagyok. Aztán úgy alakult, hogy betársultam a vállalkozóhoz, adtam neki pár jó ötletet és átvettem a könyvelést. Évek alatt újra építettem az életem, elég elit szinvonalra. Persze itt már ilyen jótesó, meg tesók örökke még egyeb fszommal jött. Hát a fszt, soha egy forintot nem kapott és nem is fog. Fordult a kocka.
2020. szept. 12. 10:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sok, szinte minden csalàdban van komoly probléma, sajnos az ember nem vàlaszthatja meg a csalàdtagokat magànak. Sokszor van úgy, hogy még egy baràt, munkatàrs, vagy a sarki bolti Marikanénibe is több őszinte szeretet, figyelmesség szorul, mint az ember rokonaiba... Inkàbb ezeket az embereket érdemes szàmon tartani. Eleve undorító, hogy az embert köti a vérszerintiség, miközben a legnagyobb kést a sajàt csalàdtagjai döfik bele, ki élőkről, ki hàtulról...
2020. szept. 24. 18:49
 15/16 A kérdező kommentje:
esetleg részleteznéd a történetedet?
2020. szept. 24. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
A negativitás. Mindenbe beleokoskodnak, negatívoskodnak, soha semmi nem jó amit csinálok, amire gondolok, rajtuk kívül senki nem csinálhatja jól. Bort iszik vizet prédikál módon élnek, összevissza ígérgetnek, hazudoznak de soha semmi realitás alapja nincsen. Folyamatosan lenéztek, ezért 20 évesen eljöttem és jobb lett, aztán 25 évesen a kapcsolatot is megszakítottuk és azóta kiegyensúlyozott az életem. Az okoskodásuk ellenére elvégeztem az egyetemet, jó munkahelyet találtam, vettem egy autót és élvezem az életet, míg ők savanyúak, küzködnek, eltapsolták a családi házat, amit mellesleg a nagyszüleimtől kaptak... a válás szélén állnak és ki tudja még..ezeket is csak hallomásból tudom. Ha megszakítod a kapcsolatot kitisztul a lelked. Csak ajánlani tudom.
2020. okt. 19. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!