Mi tette tönkre a rokonaiddal a kapcsolatodat?
Az, hogy irigy szrkeverők. Mindig azt nézik, kinek hol rossz, és nyilván kibeszélik, de ugyanakkor a bugyimba is belenéznének, milyen márka, mennyibe került, HONNAN VOLT RÁ, stb.
Ja és a halottak napja. A halottak napja a lelkemet is megölte. Halottak napján verseny van, ki hány(száz!!)ezerért vesz mécsest, koszorút, virágot, világító angyalkát meg tudja bánat mit amit lelopnak másnapra. Apa nővére 11 hónapig gyűjt szerintem, 1-200 simán elmegy, aztán a következő 11 hónapon át veri magát rá hogy bizony szegény Jani papa életében is csak rá számíthatott látszik most is ő vett “bármit is”
Az hogy nem álltak mellettem amikor baj volt.
(a kisfiam temetésere nem jöttek el, minden sz. R hülyeséget kitalalva, és azóta se 1 szál virágot sem tettek a sirra 😒)
Nekem az, hogy egy életképtelen, mindenbe beleszarós, kihasználós rokon mögé felsorakoznak (saját anyám is), és őt segítik, az meg röhög a markába. (Nem alkalmi jelleggel, 20 éve folyamatosan). Amikor meg én voltam szarban (autóbaleset, aztán a rendeléseim megcsappantak, aztán a gyerekem gyógyíttatására kellett nem kevés pénz, akkor pedig rám se bagóztak, mert nekem "olyan jól megy".
Én azóta leszarom őket, éhen is dögölhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!