Szerintetek ciki soha nem láttam annyai nagynénmet? Anyám mostanában felvette kapcsolatot szerintetd nem ciki 21èvesen ismermeg?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 20:41
2/9 anonim válasza:
Mi lenne benne ciki? Az életed során rengeteg emberrel megismerkedsz, pont olyan lesz ez is, ő egy idegen, attól függetlenül, hogy rokonod. Ha eddig nem ismerted, akkor lehet, hogy nem is fogtok többet találkozni.
3/9 anonim válasza:
Én a nagyapámat 40 éves koromig nem láttam. A nagyimmal elváltak még a születésem előtt és amikor temettük a nagyit akkor ő is eljött, mint volt férj.
Azt nem értem, hogy ebben mi lenne ciki.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, így hozta az élet. Tavaly egy temetésen ismertem meg anyám testvéreit, és az édesanyjukat.
5/9 anonim válasza:
Nem ciki. 18 évesen ismertem meg a vérszerinti apámat.
6/9 anonim válasza:
Nem fognak kinevetni, és összesúgni a hátad mögött, hogy "hihi, ez csak huszonévesen találkozott a nagynénjével, de gáz!", mert senkit sem érdekel. Vagy nem értem, mire gondolsz. Hogyan lehetne ez ciki? Vagy ki előtt?
7/9 anonim válasza:
Nem, ez anyukádnak ciki, hogy sok éven át nem is tartotta a kapcsolatot a testvérével.
8/9 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz, mert eleve nem releváns a kérdés sem, vagy a ciki fogalma nem világos. Ha olyan összefüggésben lenne, hogy te önszántadból nem találkozol adott emberel és megkérded, hogy ciki-e, hogy mondjuk eddig nem voltál kapcsolatban vele,kíváncsi rá, baj-e hogy nem kerested stb. az már úgy oké lenne, de mivel fiatal vagy, tehát eddig nem ismerted és gőzöd nincs róla, így ilyen hozzáállás nem volna elvárható.
9/9 anonim válasza:
Inkább a helyesírásod a ciki 21 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!