Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ciki soha nem...

Szerintetek ciki soha nem láttam annyai nagynénmet? Anyám mostanában felvette kapcsolatot szerintetd nem ciki 21èvesen ismermeg?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Az írásod a ciki.
2020. júl. 28. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne benne ciki? Az életed során rengeteg emberrel megismerkedsz, pont olyan lesz ez is, ő egy idegen, attól függetlenül, hogy rokonod. Ha eddig nem ismerted, akkor lehet, hogy nem is fogtok többet találkozni.
2020. júl. 28. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a nagyapámat 40 éves koromig nem láttam. A nagyimmal elváltak még a születésem előtt és amikor temettük a nagyit akkor ő is eljött, mint volt férj.

Azt nem értem, hogy ebben mi lenne ciki.

2020. júl. 28. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, így hozta az élet. Tavaly egy temetésen ismertem meg anyám testvéreit, és az édesanyjukat.
2020. júl. 28. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. 18 évesen ismertem meg a vérszerinti apámat.
2020. júl. 28. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem fognak kinevetni, és összesúgni a hátad mögött, hogy "hihi, ez csak huszonévesen találkozott a nagynénjével, de gáz!", mert senkit sem érdekel. Vagy nem értem, mire gondolsz. Hogyan lehetne ez ciki? Vagy ki előtt?
2020. júl. 29. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem, ez anyukádnak ciki, hogy sok éven át nem is tartotta a kapcsolatot a testvérével.
2020. júl. 29. 11:25
 8/9 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz, mert eleve nem releváns a kérdés sem, vagy a ciki fogalma nem világos. Ha olyan összefüggésben lenne, hogy te önszántadból nem találkozol adott emberel és megkérded, hogy ciki-e, hogy mondjuk eddig nem voltál kapcsolatban vele,kíváncsi rá, baj-e hogy nem kerested stb. az már úgy oké lenne, de mivel fiatal vagy, tehát eddig nem ismerted és gőzöd nincs róla, így ilyen hozzáállás nem volna elvárható.
2020. aug. 1. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírásod a ciki 21 évesen.
2020. aug. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!