Lányok! Vécézéssel kapcsolatos ciki sztorikat meséltek? :D
Egyetemista voltam, mikor egyszer egy tanulmányi úton Párizsba utaztam egy előadásra, a lehető legjobb formámat akartam hozni, úgyhogy a legszebb ruhám volt rajtam már az útra is, harisnyával (ősz volt). Elmentem a mosdóba indulás előtt, és mikor végeztem a vécén, kezet mostam, sminket igazítottam, és visszamentem a csoporttársamhoz, akivel utaztam (pasi, nagyon bejött, reméltem, hogy tetszem neki, stb, stb).
Kicsit fura volt, de nem foglalkoztam vele, elsétáltunk a kapuhoz, beszálltunk, rövid repülőút után leszálltunk, és a reptérről taxival elmentünk a hotelba, ahol szobát foglaltak nekünk.
Csak a szobámban vettem észre, hogy bár iszonyúan igyekeztem igazi párizsi sikkben végiglejteni a városon, még a reptér vécéjében belehúztam a ruhám hátulját a harisnyámba és a bugyimba, úgy, hogy a bugyim is, a fenekem is kilátszott. Rögtön értettem a csoporttársam fura viselkedését. Végig, egész idő alatt Pestről a párizsi hotelig kilátszott a seggem. A szerencsétlen csoporttársam meg gondolom, nem mert szólni, ezért nem szólt. Annyira elszégyelltem magam, hogy legszívesebben azonnal hazamentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!