Mit gondoltok ezekről a rokonaimról?
Én még kiskorú vagyok, az unokatestvéremékről van szó, akik felnőttek és gyerekeik vannak.
Nem találkozunk gyakran, évente 3-4-szer, de akkor olyan furák. (kislány most volt itt nálunk, ezért most találkoztunk)
A lényeg, hogy amikor a kislánynak szülinapja van, mi mindig megyünk hozzájuk ünnepségre, meg karácsonykor is. Ilyenkor ők mindig elvárják a nagy, drága ajándékokat (tavaly 30.000 ft-os játékot kellett venni), ők viszont egészen apróságokat adnak. Ez nem is lenne baj, nem ismerem az anyagi helyzetüket. Inkább az zavar, hogy ők mégcsak nem is hívnak fel az én/öcsém/szüleim születésnapján. Nekem karácsony előtt van szülinapom, amikor tálálkozunk karácsonykor azt se mondják “boldog szülinapot”, pedig az nem pénz.
A lány is mindig hozzánk jön, ilyenkor mindig programokat kell szervezni (állatkert, strand, lovaglás, stb.), ráadásul a múltkor a plázában (csak ebédelni mentünk be) meg is vetetett velünk valamit. Amikor nálunk van, egy csomó pénzt ráköltünk, de sosem hallottam még, hogy köszönöm.
Másik két gyerek 14 és 2 éves fiúk, de velük nincs sok kapcsolatunk, a lány 11.
Nem megoldást várok, ezt az évi néhány találkozást kibírom, csak a vélemények érdekelnek.
"lyenkor ők mindig elvárják a nagy, drága ajándékokat (tavaly 30.000 ft-os játékot kellett venni)"
Ez így komolyan elvárják,vagy csak egy kicsit túloztál?
#1 Megkérdezzük, mit szeretnének, ők megmondják. Ezek mindig drága dolgok. Nem tudom, hogy direkt csinálják, vagy csak mondják, mi kell és nem is tudják mennyibe kerül.
#2 Nem én hívom meg... Neked ez jött le? Ha én hívnám meg, miért írnék ilyeneket róla? Vagy a lány szól, hogy szeretne jönni, vagy anyukám hívja meg.
#4 Gratulálok, hogy leesett... Odaírtam.
#5 Köszi, de ezt így hogy mondjam a szüleimnek? Az ő pénzük, arra költik, amire akarják, akkor is, ha hülyeség.
De mondtam, hogy véleményeket kérek róluk, nem tippeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!