Nem ciki elmenni az esküvőjükre?
A nagymamámat meghívták a rokonai esküvőre és mondták hogy 2 főre szól és akárkit magával vihet nyugodtan. Én lettem az aki elmegy vele de nekem picit fura érzésem van ezzel kapcsolatban. Végülis én is rokonuk vagyok valamilyen szinten és pár embert ismerek onnan de magát a párt nem.
Kicsit kellemetlen így elmennem egy olyan esküvőre ahol nem igazán van keresni valóm,de egyébként van kedvem menni csak picit ez zavar.
Erről mi a Véleményétek? Ti voltatok már így esküvőn?
Én egyetlen egyszer voltam úgy esküvőn a férjemmel, hogy az ifjú páron kívül egyetlen egy embert sem ismertünk a társaságból. Így mi vacsi után nem sokkal haza is mentünk, mert elég kívülállóként éreztük magunkat. De ez nem lett volna így, ha még egy két ismerős lett volna jelen.
De azért legalább elmentunk, ettünk ittunk, táncoltunk kettőt és hazajottunk. Menj el nyugodtan, reméljük lesznek jó fejek a társaságban, és nagyon jó lesz.
Hat nem voltam meg így esküvőn hogy ne ismernem akik esküdnek de kit érdekel hogy ismered vagy sem
Nagymamád ismeri az a lényeg érezd jól magad gratulaljal azt kész
Nincs abban semmi rossz nem kell feszejezve érezted magad
Egy-két páleszt ledöntessz és mindjárt jó lesz.
Viccet félretéve: ha nem vagy extrém szociofóbiás, biztos lesznek ott olyan emberek, akikkel majd jól tudod magad érezni. Én tuti mennék.
Köszönöm a segítségeket. :)
Akkor megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!