Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem ciki elmenni az esküvőjükre?

Nem ciki elmenni az esküvőjükre?

Figyelt kérdés

A nagymamámat meghívták a rokonai esküvőre és mondták hogy 2 főre szól és akárkit magával vihet nyugodtan. Én lettem az aki elmegy vele de nekem picit fura érzésem van ezzel kapcsolatban. Végülis én is rokonuk vagyok valamilyen szinten és pár embert ismerek onnan de magát a párt nem.

Kicsit kellemetlen így elmennem egy olyan esküvőre ahol nem igazán van keresni valóm,de egyébként van kedvem menni csak picit ez zavar.

Erről mi a Véleményétek? Ti voltatok már így esküvőn?

2020. aug. 18. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Sokan összejönnek valakivel és úgy mennek el vele esküvőre hogy ők a plusz egy, nem ismerik sem a párt, sem a jelenlévők közül senkit a párjukon kívül, mégsem érzik rosszul magukat. Miért is tennék? Senki nem várja el a meghívottaitól hogy egyedül menjenek.
2020. aug. 18. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Mi az, hogy ciki? Meghívtak, nem? Különben is: menjen egyedül a nagymamád?
2020. aug. 18. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Gyakori, hogy bizonyos meghívottak párja sem a menyasszonyt, sem a vőlegényt nem ismeri. Ne aggódj emiatt. Főleg, ha könnyen ismerkedsz.
2020. aug. 18. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Én egyetlen egyszer voltam úgy esküvőn a férjemmel, hogy az ifjú páron kívül egyetlen egy embert sem ismertünk a társaságból. Így mi vacsi után nem sokkal haza is mentünk, mert elég kívülállóként éreztük magunkat. De ez nem lett volna így, ha még egy két ismerős lett volna jelen.

De azért legalább elmentunk, ettünk ittunk, táncoltunk kettőt és hazajottunk. Menj el nyugodtan, reméljük lesznek jó fejek a társaságban, és nagyon jó lesz.

2020. aug. 18. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, ha szeretnél, menjél nyugodtan. A plusz 1 fő sokszor nem ismeri a párt (vagy nem nagyon), ez teljesen normális és biztos nem is leszel vele egyedül. Én is voltam már így és nem volt gáz, pedig a párral csak egyszer találkoztam és a barátomon meg a szülein kívül senkit nem ismertem.
2020. aug. 18. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem voltam meg így esküvőn hogy ne ismernem akik esküdnek de kit érdekel hogy ismered vagy sem

Nagymamád ismeri az a lényeg érezd jól magad gratulaljal azt kész

Nincs abban semmi rossz nem kell feszejezve érezted magad

2020. aug. 18. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két páleszt ledöntessz és mindjárt jó lesz.

Viccet félretéve: ha nem vagy extrém szociofóbiás, biztos lesznek ott olyan emberek, akikkel majd jól tudod magad érezni. Én tuti mennék.

2020. aug. 19. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozz együtt.
2020. aug. 19. 07:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket. :)

Akkor megnyugodtam.

2020. aug. 19. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!