Unokateso elott boxerben lenni, és oltozni nagy baj vagy ciki? (én19, unokatesom 14)
Attól függ, ha egyikőtöket sem zavarja, nem érzi cikinek, akkor nem az. Nekem 2 unokatestvérem is van, mindkettő lány, 12 és 14 évesek. Mindketten láttak már boxerban, a kisebb meztelenül is, mert ő nálunk lakott és egyszer meglátott. De nem is ez a lényeg.
18/F
Látom tiltottak, úgyhogy válaszolok itt a privátban kapott kérdésedre, hátha olvasod.
Engem igazság szerint az sem zavarna, ha egy idegen meglátna boxerben, vagy akár meztelenül. Ha pedig családtag, akkor meg főleg nem. Persze, direktben nem rohangálok előttük egy szál f@xban, sem boxerban, de ha meglát valamelyik, nem csinálok belőle problémát és ők sem. Röviden ennyi.
Simán flangálok otthon boxerban. Ehhez tudni kell, hogy a család "hozott", ergo a két gyerek nem az enyém, a párom első házasságából vannak.
És a gyerekek is minden zokszó nélkül (lány és fiú) mutatkoznak boxerban illetve bugyi-melltartó kombóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!