Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megbocsátanátok egy rákosnak,...

Megbocsátanátok egy rákosnak, hogy hazudott és kerülte a családi találkozásokat?

Figyelt kérdés

Viszonylag távol élünk a szüleimmel a családunktól, ezért elve ritkán találkozunk velük. Mikor megtudtam, hogy rákos vagyok, nem akartam elmondani nekik, mert féltem, hogy sajnálni fognak. Később ha találkoztunk kínosan figyeltem, nehogy kitalálják a titkomat. Ha egybe esett a kezelés az előre beígért találkozással, buta indokokkal lemondtam. (Nem egyszer történt meg, hogy csak a szüleim mentek, mert nekem “tanulnom kellett”.)

Így utólag tudom, hogy el kellet volna mondanom, hiszen azt hihették, hogy nem szeretem őket vagy ilyesmi.

Múltok viszont rosszul lettem náluk, és mikor bevittek a kórházba, kiderült számukra hogy rákos vagyok. Nyilván félig meddig megsértődtek mert nem bíztam bennük.

A kérdés tehát, ti megbocsátanátok nekem?

2020. júl. 13. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Persze hogy meg. Ha te is megbocsátanád hogy az első reakcióm az lenne hogy szó nélkül kivonulok ledöbbenve. Így szoktam reagál nem várt helyzetekre. De aztán fél órán belül vissza megyek és meg szoktuk beszélni.
2020. júl. 14. 00:59
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Én "csak" a terhességemet felejtettem el közölni (szándékosan) és onnan tudta meg a család, hogy posztoltam a szülőágyról. De nem érdekelt akkor sem, se most a véleményük.
2020. júl. 14. 06:13
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Egy darabig duzzogni fognak, de ha elmondod nekik, mi volt az oka a titkolózásnak, biztosan megértik. Ha nem, akkor phasszák meg maguk ;)
2020. júl. 14. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
És hogy állsz a kezelésekkel?
2020. júl. 15. 15:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom elkiabálni, de az orvos szerint van fény az alagút végén.
2020. júl. 15. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az anyukám nem mondta meg, én jöttem rá az agyműtéte napján. A legutolsó dolog volt, amire gondoltam akkor, hogy haragudjak rá. Megértettem, hogy így döntött, mert nem akarta, hogy aggódjunk. Egyet értek vele? Nem, de ez egy másik kérdés. Szerencsére minden jól ment és mára teljesen felgyógyult.

Sok erőt, kitartást kívánok neked! Remélem a legjobbakat így ismeretlenül is.

2020. júl. 31. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Kedves Kerdezo! Hogy vagy? Tul vagy a kezeleseken,? Csalad tamogatott?
2022. júl. 18. 23:32
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Él még a rákos nő?
2022. júl. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!