Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokonok ti mit csináltatok ha...

Rokonok ti mit csináltatok ha egyik rokonod beolvaso levelet írnak nektek Soha nem bocsátott meg?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 11:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Mi van?
2020. júl. 6. 11:45
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Most magyarul is írd le, kérlek.
2020. júl. 6. 11:46
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Ugorj neki újra a kérdésnek. Érdemes egyeztetni a beszélő idejét (múlt, jelen, jövő) és végig gondolni, ki mit csinált (vagy csinál/csinálni fog).
2020. júl. 6. 11:46
 4/29 anonim ***** válasza:
83%
Semmit.
2020. júl. 6. 11:48
 5/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha eljutott odáig, hogy leüljön irkálni, akkor nagyon be lehetett rágva. Mégis mit tettél ellene, hogy ennyire dühös lett?

Egyébként én pl. ha nagyon megharagszom valakire, nem bocsátok meg. Ha eljátszotta a bizalmamat, úgysem tudnék többé hinni neki, mindig várnám, mit művel megint. Inkább tűnjön el az életemből.

2020. júl. 6. 11:52
 6/29 anonim ***** válasza:
83%

"Szia! szerintem érthető világos."

Nekem már az sem világos, minek írogatsz nekem. Ha szerinted ez a kérdés világos, akkor te a Kérdező szintjén lehetsz. A makogást csak más makogó érti meg. Olyanokkal nem beszélgetek. Tiltottalak.

2020. júl. 6. 11:54
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
Azt csak te tudhatod, hogy soha nem bocsátott-e meg a rokon.
2020. júl. 6. 12:00
 8/29 A kérdező kommentje:
nem én írtam meg! hanem apám!
2020. júl. 6. 12:04
 9/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha jól értem a kérdést... szóval az egyik rokonod írt neked egy "beolvasó" levelet, hogy igazából Ő sosem bocsátott meg neked azért, amit tettél. Valószínűleg komolyabb dologról van szó, ha már levelet is ír neked. Ha jogos, tényleg nagy dologról van szó, akkor nyilván bocsánatot kérnék újra, nem mintha az bármit is megváltoztatna. Megpróbálnám jóvá tenni. Aztán az Ő döntése, hogy megbocsájt-e, vagy sem. Ha nem bocsájt meg, akkor pedig hagynám ennyiben. Nem pedáloznák senkinek se ezer évet, csak azért hogy megbocsásson, hiába jogos az, hogy megharagudott. Ha úgy se bocsájt meg, felesleges pedálozni nála, és többet érsz vele, ha szimplán békén hagyod őt. Sőt, ilyenkor szerintem az a legjobb, ha békén hagyod őt.
2020. júl. 6. 12:04
 10/29 A kérdező kommentje:
nem ő írta meg! hanem apám írta meg! rám haragudnak ezért.
2020. júl. 6. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!