Milyen indokkal irhatnék rá a sógoromra, hogy beszélgetést kezdeményezhessek vele?
Gyerekkekel akkor is eljatszottam, amikor irtoztam a gondolattól, hogy nekem legyen.
Csak egyszeruen szeretek jatszani veluk, es őszinték.
Csak nő tud ilyenbol ilyeneket kombinalni... :)
Kérdező, ne lacafacázz, írj rá, hogy "bizsereg a pöcköm, mit tegyen?"
:-DDDD
53!
Ez csak egy példa volt. Nyilván nem ennyiből gondolom ezt, hanem mert ismerem már egy ideje és ő is és a párom nővére is eléggé hajlanak a gyerekvállalás felé. Mindketten nagycsaládban nőttek fel, 2 testvére van mindkettőnek, és mondták már mindketten, hogy ha lesz gyerekük, biztos nem egyke lesz. Én pl. azzal töltöttem a 10 és 20 év közötti éveimet, hogy az összes közeli rokon és barát porontyát dédelgetem/lefoglalom, ameddig a szülők traccspartiznak. Mindenki azt hitte, hogy alig várom, hogy legyen egy sajátom, de annyira az agyamra ment az a sok gyerkőc, hogy sajátra egyelőre egyáltalán nem vágyom. Szóval nyilván nem annyiból gondoltam rá, mert az ötven fős családi bulin is ő megy focizni meg kergetőzni a gyerekekkel, hanem mert ismerem már annyira.
Akkor várd ki, hogy újra jeleljen...
A nővéred egyébként mit szól hozzá? Vagy nem az ő férje?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!